Patili
Fanka BB :)
Ola my nie uzywalismy chodzika. Wiele mam uzywa, poniewaz sa zdania, ze dziecko szybciej zacznie chodzic. Osobiscie jestem zdania, ze nic na sile. Kilian zaczal sam chodzic w wieku 13 miesiecy. Pewnego dnia po prostu wstal i pomaszerowal. Kupilismy mu wtedy buty z Elefanten w Deichmanie - sandalki z miekka, elastyczna podeszwa. W piaskownicy i po domu chodzil boso. Teraz zakladam mu w domu albo skarpetki antyposlizgowe albo paputli z mieciutkiej skorki. Na dwor kupilam mu nastepne buty z Elefanten. USG bioderek mial robione w drugiej dobie zycia i potem do MKP w 7 tygodniu.
Asiunia a Ty juz szkraba poslalas do przedszkola? Wrocilas do pracy?
Czy Wam tez jest tak zimno??? Strasznie dzis rano zmarzlam na spacerku i chyba wyciagne juz rekawiczki i czapke. Dobrze, ze choc popoludniem da sie w sloneczku troche wygrzac. Dzis u nas Zwiebelkuchen; mam nadzieje, ze nie wyszlam z wprawy.
Asiunia a Ty juz szkraba poslalas do przedszkola? Wrocilas do pracy?
Czy Wam tez jest tak zimno??? Strasznie dzis rano zmarzlam na spacerku i chyba wyciagne juz rekawiczki i czapke. Dobrze, ze choc popoludniem da sie w sloneczku troche wygrzac. Dzis u nas Zwiebelkuchen; mam nadzieje, ze nie wyszlam z wprawy.