reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Beabea ja się czułam, jakby ktoś pokojem na boki huśtał, oczywiście nie jakoś bardzo mocno, ale mimo wszystko :p

Ola to super, że jesteś nawet zadowolona :) No i super, że zadałaś wszystkie pytania, ja przeważnie zapominam, może też wprowadzę system zapisywania na karteczkę :) Nic się nie martw, z Zuzią na pewno wszystko jest ok!

Vici u Ciebie już tuż tuż! Stresujesz się?

Kapelutek ciężka sprawa, nie wiem co doradzić :(

reklama
vixen troche tak ale tym ,ze z przygotowaniami w polu jestem :baffled: Jakos nie dociera do mnie,ze to juz tak blisko heheh a moze sie okazac jeszcze blizej :szok: 16 ide do ginapodgladnac mlodego i moze wtedy do mnie to dotrze hehehe jak juz dostane skierowanie do szpitala

U mnie w 2 bez. to samo z mężem poczuliśmy aż komputer zaczął się trząść:) przysłe mamusie czy wszystkie jesteście juz zameldowane do szpitala?? jestem w 19 tyg. termin mam na meldunek do wilhelminen na 14 pazdziernika na rano bo tak mnie umówiła znajoma położna czy to nie zapóźno , nie będą się czepiać?? wiecie może jak w tym szpitalu jest z pokojami dla matek, są ogólne czy można wykupić sobie swój rodzinny, ktoś wie coś może ile to kosztuje...

Mala90 ja sie meldowalam w szpitalu zaraz po wizycie u gin w 7tygodniu.On sam nawet slowem nie wspomnial,ze mam cos takiego do zrobienia,ale dziewczyny na forum mnie pogonily:-)I bardzo dobrze,bo zapisywalam sie na kwiecien,a na luty juz miejsc nie mieli... ale wybralam St.Joseph Krankenhaus w 13bez

I zas uroki duzego miasta :-) Ja nie musze sie meldowac tak wczesnie,do szpitala ide kolo 37 tc dopiero.U nas nie ma wyboru jeden szpital w okolicy ale chwala go sobie.Bylam tam kiedys z Victorem i pare lat temu na ginekologii i nie narzekalam zobaczymy jak polozniczy od "podszewki" wyglada.Odwiedzalam znajome co rodzily i tez chwalily :tak:

kapelutek i jak sie skonczyla przygoda ze zwolnieniem? Wypisal Ci inny lekarz? Swoja droga,ciekawe ze nawet daty nie bylo do kiedy jej nie bedzie.a wybieralam sie...
Wie moze ktoras z Was czy badanie na toxopl.i rozyczke wykona mi moj gin ( chodze do Wiltosa) czy musze to zrobic na wlasna reke? :/

ONLY ja dostałam skierowanie do laboratorium na badania krwi i moczu, badali pod kątem wszystkiego, również różyczki i toxo z tymże ja chodziłam do Miechowieckiego

vici na pewno ze wszystkim zdążycie, nic się nie bój:)

Ostatnia edycja:
Only Wracam wlasnie od innego lekarza...wypisal mi zwolnienie bez najmniejszego problemu:-)Jak sie okazalo...nie bylam dzis jedyna osoba,ktora po pocalowaniu klamki u dr Denk...poszla do innego lekarza:-)

reklama
Do góry