aniag78
Fanka BB :)
Dziewczyny, na problemy ząbkowe wielu lekarzy poleca homeopatyczny Osanit, takie drobne kuleczki, chociaż u nas się nie sprawdził. Mieliśmy też czopki, jednak mały miał po nich straszne odparzenia. W ciężkich momentach stosowaliśmy (i stosujemy) Nureflex (teraz z PL przywieźliśmy Ibum Forte, bardziej się opłaca). Eryk ma wyjątkowo ciężkie ząbkowanie. Od 4 miesięcy idą mu dolne czwórki, doszły pod skórę i się zatrzymały.... Dziąsełka popuchnięte i obolałe. Na dodatek górne dwójki ruszyły i pół buzi wygląda po prostu strasznie. Przy myciu ząbków (myje sam i nie ma mowy, żeby jakieś mycie przepuścić, bo sam się dopomina) krzywi się, nawet płacze, ale zacięcie je szoruje.
W mniejszych miastach na szczęście meldowanie się do szpitala nie jest żadnym problemem. Po zakończeniu wizyt u gina wysłali nas do szpitala na ctg i ustalenie terminu cc. Wyznaczyli mi termin na następny tydzień, ba a ja nawet nie dotrwałam
W mniejszych miastach na szczęście meldowanie się do szpitala nie jest żadnym problemem. Po zakończeniu wizyt u gina wysłali nas do szpitala na ctg i ustalenie terminu cc. Wyznaczyli mi termin na następny tydzień, ba a ja nawet nie dotrwałam