reklama
Dziewczyny ja tez to zauwazylam, masakra...moj maz sie ze mnie smial ze zmyslalm, ale powiedzialam mu ze dziewczyny na forum tez to pisza. i znalezlismy w necie ze rzeczywiscie bylo.
Mitten in Wien: Erneut Erdbeben in Wien - KURIER.at
Mitten in Wien: Erneut Erdbeben in Wien - KURIER.at
Beabea
Fanka BB :)
Ale jaja,a ja nic a nic nie czulam Z 23 bez jestem.Musialo byc niezle uczucie,co?
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam z rana
Widze temacik wstrzasowy no ladnie macie w tym Wiedniu
Widze temacik wstrzasowy no ladnie macie w tym Wiedniu
Vixen, wizytę zaliczam do udanych Jakoś dałam sobie radę w rejestracji, chociaż bałam się niesamowicie Pani Dr była bardzo miła, ale rzeczywiście czuje się taki niedosyt, bo wizyta przebiega dosyć szybko no i często posiłkuje się ona językiem niemieckim, chciałaby chyba powiedzieć to po polsku, ale brakuje jej czasami słów. Ale w sumie zadałam jej wszystki pytania jakie chciałam, z tym że bardziej liczyłam że może wyśle nas na jakieś badania. Ale chyba szukam niepotrzebnie jakiś chorób, więc już nie będę się zamartwiać.
marti_w
Fanka BB :)
Kapelutek_a w ktorym tygodniu jestes? Jak sie czujesz?
vici
mama Victor´a & Raphael`a
marti oczekujace mamuie tez sa :-) tu mamy mieszanke mam juz z wiekszymi maluchami,mam mniejszych dzieci a takze noworodkow,kobiety w ciazy a takze starajace sie :-)
Ja juz mam blizej jak dalej a po suwaczku widze ,ze ty w polowie :-) Mi zostalo 8 tyg jeju jak ten czas leci
Ja juz mam blizej jak dalej a po suwaczku widze ,ze ty w polowie :-) Mi zostalo 8 tyg jeju jak ten czas leci
kapelutek
Zaangażowana w BB
marti_w ja dopiero w 13 tygodniu jestem :-) już się nie mogę doczekać Maleństwa...:-)
kapelutek
Zaangażowana w BB
marti_w no i teraz czuje się już dobrze. Strasznie mnie rwie co chwilę w podbrzuszu... ale wymioty i i inne najgorsze dolegliwości już za mną... zostały zawroty głowy i ciągłe zmęczenie :-)
reklama
kapelutek
Zaangażowana w BB
Dziś miałam niemiłą przygodę, która nie wiem jak się zakończy...
Poszłam wcześnie rano do mojej lekarki by przedłużyć zwolnienie...a tu na drzwiach informacja, że z powodu choroby... zamknięte
Bez żadnej daty itd.
Nie wiem co robić, bo do dziś mam zwolnienie i od jutra musiałabym pójść do pracy... a to mi się nie uśmiecha...
po południu idę do innego lekarza...może on mi wystawi zwolnienie...
Sama nie wiem...
Poszłam wcześnie rano do mojej lekarki by przedłużyć zwolnienie...a tu na drzwiach informacja, że z powodu choroby... zamknięte
Bez żadnej daty itd.
Nie wiem co robić, bo do dziś mam zwolnienie i od jutra musiałabym pójść do pracy... a to mi się nie uśmiecha...
po południu idę do innego lekarza...może on mi wystawi zwolnienie...
Sama nie wiem...
Ostatnia edycja: