reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

U mnie takbylo. Ale miesiac walczylam. Probowalam wpychac na sile jak przysypiala. Bo w nocy jadla. Czasem tak plakala w dzien ze jiz.sily nie mialam... Po miesiacu dalam butelke ale jak sie udalo to tez i piers zjadla. Jak skonczyla 4 miesiace to juz jadla nawet w nocy butle bo co chwile sie budzila i plakala . od tamtej pory juz mleko..ale jesli mozesz.to probuj dawac jak przysypia bo odrzuci calkiem jal.przyzwyczai sie do butli. A to wielka strata bo w.nocy latac trzeba z butelkami a tak wyciagasz cyca karmisz i juz. ;)

reklama
Juz ktoras noc probowalam i zlapie na chwilke i wypluwa a zazwyczaj jak sie zorientuje ze to piers to sie zezlosci wybudzi i placze wiec i tak butelke musze dawac. A przy butli zaraz odleci;-)widocznie moja cora juz wyrosla z cyckania;-)ciesze ske ze tyle dala rade ciagnac;-)

U nas też nie trzeba było lewatywy. Tutaj jak chcesz to masz, jak nie to nie. Tak samo ze zneczuleniem czy nacinaniem. Jeśli nie ma takiej potrzeby to nie nacinają rutynowo :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dzięki za odp. A z tym kp to różnie bywa bo np syn mojej kolezanki ma teraz 3 mc i juz sam odrzuca piers.. krzyczy i zlosci sie jak tylko go przystswia a na butelke ani nie pisnie.. takze chyba to kwestia indywidualna bo znowu moja siostra do 8 mc nie uzyla ani jednej butelki z mlekiem tylko cyc..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie zębole. Zdjecia rozmazane bo nie usiedziw spokoju :)
20160807_124053.jpg
20160807_124339.jpg

Zaczyna lezec na brzuchu z rekami uniesionymi i sie buja na boki :o

Załączniki

• 20160807_124053.jpg
    20160807_124053.jpg
    428,7 KB · Wyświetleń: 223
  • 20160807_124339.jpg
    20160807_124339.jpg
    623 KB · Wyświetleń: 218
Hej dziewczyny! Maly nie ma dzis wcale apetytu a mi piers teardnieje i boli. Probowalam lekka odciagnac mleko reka oraz laktatorem ale nic nie idzie. Oklady tez nic nie daly bo maly nie chce pic... Wydaje sie byc zmeczony.. Nasze nocki sa krotkie... Maly ma juz 2 miesiace a ja wciaz mam problem z zastojami.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze happy nie pomoge bo ja nie mialam problemu takiego chociaz raz piers byla twarda odciagnelam mleko pomasowalam i przeszlo ;)

reklama
Dzieki Dzwonilam do poloznej i ona powiedziala ze maly spi tak po skoku i ze tego potrzebuje. Ja mam brac co 6h srodek przeciwbolowy i przeciwzapalny. Masuje, odciagam (kilka kropel) i mam nadzieje ze zapalenia nie bedzie

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry