U mnie takbylo. Ale miesiac walczylam. Probowalam wpychac na sile jak przysypiala. Bo w nocy jadla. Czasem tak plakala w dzien ze jiz.sily nie mialam... Po miesiacu dalam butelke ale jak sie udalo to tez i piers zjadla. Jak skonczyla 4 miesiace to juz jadla nawet w nocy butle bo co chwile sie budzila i plakala . od tamtej pory juz mleko..ale jesli mozesz.to probuj dawac jak przysypia bo odrzuci calkiem jal.przyzwyczai sie do butli. A to wielka strata bo w.nocy latac trzeba z butelkami a tak wyciagasz cyca karmisz i juz.
reklama
Juz ktoras noc probowalam i zlapie na chwilke i wypluwa a zazwyczaj jak sie zorientuje ze to piers to sie zezlosci wybudzi i placze wiec i tak butelke musze dawac. A przy butli zaraz odleci;-)widocznie moja cora juz wyrosla z cyckania;-)ciesze ske ze tyle dala rade ciagnac;-)
karolask87
Moderatorka
U nas też nie trzeba było lewatywy. Tutaj jak chcesz to masz, jak nie to nie. Tak samo ze zneczuleniem czy nacinaniem. Jeśli nie ma takiej potrzeby to nie nacinają rutynowo
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dzięki za odp. A z tym kp to różnie bywa bo np syn mojej kolezanki ma teraz 3 mc i juz sam odrzuca piers.. krzyczy i zlosci sie jak tylko go przystswia a na butelke ani nie pisnie.. takze chyba to kwestia indywidualna bo znowu moja siostra do 8 mc nie uzyla ani jednej butelki z mlekiem tylko cyc..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! Maly nie ma dzis wcale apetytu a mi piers teardnieje i boli. Probowalam lekka odciagnac mleko reka oraz laktatorem ale nic nie idzie. Oklady tez nic nie daly bo maly nie chce pic... Wydaje sie byc zmeczony.. Nasze nocki sa krotkie... Maly ma juz 2 miesiace a ja wciaz mam problem z zastojami.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Happy wejdź pod prysznic ciepła woda i masuj mi pomagało trochę boli ale bardzo pomaga.
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dzieki Dzwonilam do poloznej i ona powiedziala ze maly spi tak po skoku i ze tego potrzebuje. Ja mam brac co 6h srodek przeciwbolowy i przeciwzapalny. Masuje, odciagam (kilka kropel) i mam nadzieje ze zapalenia nie bedzie