reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Dzieki dziewczyny;) a tak sie Zosia gimnastykuje
1470491317543.jpg

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470491317543.jpg
    1470491317543.jpg
    117,5 KB · Wyświetleń: 238
Bubcia śliczny kolor, a Ty sama wyglądasz jak szesnastolatka:laugh2: Zosia jaka fajna gimnastyczka. Pytanko, to w kąciku po prawej stronie to jumper?

Tez mamy skoczka i czasem nam zycie ratuje :) A Zosia dupke juz do gory podnosi do raczkowania sie przymierza :) Heh u nas Mia jest na etapie lizania podlogi turla sie po calym pokoju a najlepsze sa przeciez do jedzenia kable. Lobuz z niej rosnie niesamowity.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow dziewczyny ale sie rozpisalyscie :-) az przyjemnie usiąść do takiej lektury po urlopie :-) w pl jak zwykle szybko zlecialo.. teraz zostajemy w austrii bo juz mecza podroze i opuchlizna na nogach koszmarna.. Bubcia kolor niesamowity i bardzo odwazny ale czemu nie .. :-) podziwiam za odwage i Zosia prze kochana juz bym chciale urodzic i cieszyc sie takim maluszkiem :-) a i szukalam jak tu jest przed porodem ze znieczuleniem i wszystko mam wymieszane i chyba zalezy od szpitala i jak jest z lewatywa wkoncu musza zrobic czy to moja decyzja ? Bo w pl to przymus z tego co kolezanki opowiadaja..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola Zosia sie przymierza ale.narazie tak szybko skacze jak zaba , xe juz wszedzie zawedruje gdzie chce

Paula lewatywa to twoj wybor, ja nie mialam ale nie potrxebowalam ;) moje cialo samo sie przygotowalo ;p a znieczulenie mialam i bez problemu dostalam

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
:)dziewczyy czy Wam tez dziecko samo odstawili sie od piersi? Moja mala wogole w dzien nie chce piersi w nocy nawet po spiacu zlapie tylko na chwile, pewnie dopoki nie wyczuje co to i puszcza.zmuszona w takim razie bylam dac butle ktora doji jak szalona ale 8,5 mc kp to i tak chyba dobry wyniik.:) milej niedzieli.:biggrin2:

Ostatnia edycja:
Do góry