reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Gabi przy dwojce napewno zlecisz z wagi i przy kp grunt to zdrowo sie odzywiac :) U mnie mala w 30tyg wazyla ponoc 1800g a urodzila sie 2.5kg takze nie przejmowalabym sie waga na usg.
Super ze z cukrem sie w miare unormowalo. Zalezy o jaki chodzi odkryty kryty? Co do basenow my mieszkamy jakies 40km od wiednia. W Tulln sa 2 baseny dla dzieci czysciutko i ogolnie super tylko ze kryte ale jak bedziecie kiedys w okolicy ogolnie w Tullnie jest bardzo ladnie w sezonie letnim sporo atrakcji dla dzieci i jest gdzie pospacerowac.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilijka ja zamawialam , na facebooku mozesz sobie znalezc pracownia love bags , maja rozne wzory, rozne materialy, do wyboru do koloru;) moja to rozmiar xxl

Gabi w ciazy to nawet o wadze nie mysl ;) super malutka rosnie ;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

1470423806876.jpg
1470423846277.jpg

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470423806876.jpg
    1470423806876.jpg
    84,6 KB · Wyświetleń: 188
  • 1470423846277.jpg
    1470423846277.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 185
Ooo Bubcia zrobione :) super, ale fakt zupełnie inaczej wyglądasz. Zosie pewnie już ręce świeżbią, żeby złapać [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Bubcia super kolor odważnie :) mój to by mnie z domu wyrzucił[emoji14]ja ostatnio nic z włosami robić nie mogę, moja siostra jest fryzjerka i jak coś chce zrobić to przyjeżdża do domu i moje dziecko dostaje histerii jak mam jakieś folie albo farbę na włosach. Elizka jak widzi ciocie to od razu jej mówi że nie będzie mojej mamie nic robić :) talent[emoji14]
Ostatnio jest etap dlaczego, czemu tak, po co i odpowiedź ma na wszystko :)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry