reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Bubcia ja chetnie przygarne z 5kg najlepiej masy miesiowej[emoji14]
Bubcia dajesz malej kasze ze tak ladnie spi? czy poprostu stwierdzila ze bedzie wyrozumiala ;)
Kolorek super no wyglada mega pochwal sie jak wrocisz od fryzjera jak wyszlo :)
Bubcia na zywo to cie nie widzialam ale na zdjeciu wyglasz ok nic dodac nic ujac. Nie wiem czy umiesz i czy lubisz krecic hula hop ale te z wypustami sa super na talie i nie tylko malo meczace i wystarczy tylko 15min dziennie a efekty super ja juz sie nauczylam ze wyznacznikiem nie jest waga tylko lustro :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oo woow.supeer Bubcia. A ja cjce wlosy sciąc no.niedosc ze leca to juz sie ukladac nie.chcą. :(
Dokladnie ola ... Nie waga a lustro. Mozesz pokazac hula hop?? ;)

Ola a od tego nie robią się siniaki? Bo z moją skłonnością to jedna wielka pręga na brzuchu zostanie :D
Co do wagi to dokładnie, lustro! Można ważyć 60 i być szczuplejszym niż przy 50kg ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dziekuje musze namowic m zeby kupil :)
Taka godzina juz a Łucja jeszcze spi. Godz pofikala i spi :o
20160805_104131.jpg

Załączniki

• 20160805_104131.jpg
    20160805_104131.jpg
    440,8 KB · Wyświetleń: 157
Dzieki dziewczyny;) tak tak ja to wiem, nawet sie mierze raz w tygodniu, mi to na talii tak bardzo nie zalezy, najbardziej uda bo sa wielkie ;p ale ja cwicze codziennie ew. w gorszym czasie co drugi dzien ;) no ale niestety taka chyba moja natura ;p

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hula hop dziala na talie uda i posladki :) Bubcia podziwniam za zapal ja sie nie moge wziac za cwiczenia :/ jakos brak mi motywacji
Karola robia sie dlatego trzeba zaczac od 3 4 min dziennie i stopniowo zwiekszac zeby cialo sie przyzwyczailo.
Bubcia u mnie na uda i posladki podzialal stepper. haha ja to w domu cala silownie mam i lezy i sie kurzy[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola ja tez stepper mam, mialam tez orbitreka ale sprzedalam niedawno bo nie.korzystalam, tez mam duzo rzeczy do cwiczen w domu;)

A i kaszki nie daje jednak wieczorem, po prostu chyba lepiej spi jak spi w lozeczku na brzuszku niz jak z nami , poza tym karmie ja do konca i wtedy odkladam a jak w lozku spala to przewaznie wyciagalam cycke i zasypialan i ona tez i dlatego za chwile znowu sie budzila

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bubcia to ja przy was to gruba jestem mam 166 cm i przed ciążą pierwsza 63 kg potem druga też z taką wagą zaczęłam. Moje marzenie 58 kg bo mniej to już niedowaga :) tylko pamiętaj mięśnie ważą więcej niż tłuszcz i jak cwiczysz to waga może się zatrzymać i tylko centymetry będą spadać :) więc waga się nie sugeruj :)
Ja dzisiaj byłam u ginekologa 31 tydzień a mała już 1700g wagę też już mam większą niż w pierwszej ciąży :( będzie co tracić po. Nie chwalilam się nie muszę już chodzić na cukier bo wszystko jest ok mam tylko do końca ciąży mierzyć cukier i w razie problemów dzwonić do nich :)
Dziewczyny znacie jakiś fajny czysty basen za Wiedniem ? Ja lubię jeździć do Ternitz ale to 80 km od Wiednia ale jest czysto mało ludzi i tanio :) szukam czegoś bliżej:)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry