reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Tak taki bedzie ok ja w sumie nie wiem co mam w srodku bo tutaj to kupowalam i widze ze ladnie przeplacilam[emoji14]w srodku sa takie kulki wiec pewnie to to :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa sa jeszcze takie co maja w srodku wlokna sylikonowe wiec nie wiem czy te nie beda lepsze. Mysle ze trzeba bylo by sie zaglebic w temat :) Ale ja jestem za wloknami silikonowymi

U nas ciezka noc mala caly czas na rekach i placz dopiero po podaniu nurofenu zasnela biedna sie meczyla ale efekt taki ze mamy 1 zabka :) bylam zdziwiona bo dziaselka nie sa specjalnie rozpulchnione i brak slinienia no ale jednak ;)

Heeje no to nasze dziewczyny poszalały z ząbkami... U nas narazie cisza..nie.widze.zeby cos.tam.wychodzilo ;)
Co do poduchy to ja nie kupowalam. W szpitalu byly to jedynie malą odgradzalam od barierki lozka bo spala ze mną. Raz polozna dala mi bym malą nakarmila w pozycji jak jak to.mowie.z.pod pachy ... Nie dla nas.... I.nie bylo wygodnie wiec nie kupilam;)
Tak widzialam fidelle jest prom.. Ale ja czekam.mozeeee bedzie.wieksza;) zobaczymy.
;) u nas dzis super noc... Lucja raz sie obudzila ;)
Ale byla burza i zasnąc nie.moglam..ech zawsze cos ;(

U nas noc w koncu normalna znaczy mala budzila sie na jedzenie i ja odkladalam, zasnela kolo 21 pozniej wstala o 1, 4 i przed 7 ;)

Ja tego rogala mialam w ciazy i super mi sie na niej spalo a po porodzie jak spalismy w trojke a mala byla malutka to odgradzalam nia nas od marcina zeby jej nie zgniotl w nocy,

Karolask ja wcale wysoka nie jestem , mam 165 cm wiec 50 kg byloby spoko ;p

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

165? Kurde ja myslalam ze jestes wyzsza ode mnie i masz co najmniej z 170 [emoji14]
Od 4 do 5.30 dzisiaj bylo marudzenie... hmmm moze banan jej nie podszedl albo cos, juz sama nie wiem...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Haha niee, tylko 165 i niestety cisgle 57 kg ;) jakbym miala 170 to 57 kg by dobrze na mnie wygladalo;p ale to nic dam rade;p a dzisiaj ide do fryzjera takie cos sobie zrobic
1470384565187.jpg

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470384565187.jpg
    1470384565187.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 146
Do góry