reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Anitaka teraz jest ergobaby na limango na promocji ja tez do pl zamawialam tylko platnosc przy odbiorze wzielam
Zazdroszcze wam z tymi wagami, marzy mi sie 50 , no coz moze po smierci osiagne bo narazie sie nie zapowiada ;p
Karolask tez raz malej tv wlaczylam bo bylam padnieta ale ja to zainteresowalo dopoki bylam oboj jak wyszlam z pokoju to byl placz wiec wiecej nie wlaczalam ;p
Happy na pewno bedzie niedlugo lepiej
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszcze wam z tymi wagami, marzy mi sie 50 , no coz moze po smierci osiagne bo narazie sie nie zapowiada ;p
Karolask tez raz malej tv wlaczylam bo bylam padnieta ale ja to zainteresowalo dopoki bylam oboj jak wyszlam z pokoju to byl placz wiec wiecej nie wlaczalam ;p
Happy na pewno bedzie niedlugo lepiej
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
karolask87
Moderatorka
Anitaka poczekaj jak za wszelką cenę będzie chciała lizać odkurzacz, albo podłoge...
Bubcia prz Twoim wzrosciwe to 50 uwierz mi będziesz kościotrup [emoji14] Ja za niedługo nie będę mogła siedzieć na twardym bo mnie tyłek będzie bolał jak kości zaczną wystawać chyba muszę się zacząć żywić w Maku, KFC albo innym otłuszczaczu [emoji14]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Bubcia prz Twoim wzrosciwe to 50 uwierz mi będziesz kościotrup [emoji14] Ja za niedługo nie będę mogła siedzieć na twardym bo mnie tyłek będzie bolał jak kości zaczną wystawać chyba muszę się zacząć żywić w Maku, KFC albo innym otłuszczaczu [emoji14]
Dziewczyny mam pytanko o poduszki do karmienia przy pierwszej nie miałam bo karmiłam tylko 3 tygodnie problem ze alergią i chyba złe nastawienie. Zastanawiam się czy to w ogóle jest przydatne?
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
ola13650
Gabi89 ja bylam sceptycznie nastawiona nie kupowalam bo stwierdzilam ze i tak mi sie nie przyda. Po porodzie w szpitalu mi dali i bylam bardzo zadowolona. kregoslup mnie tak nie bolal przy kp i pod lokiec super. Mala spala z nami wiec zeby nie spadla to ja otulalam tym rogalem, jak byla wieksza i nie chciala lezec calkiem na plasko to dawalam jej pod glowke super sie dopasowywala.Z tym ze tylko te rogale ktore maja w srodku takie kulki bron boze te co watoline maja w srodku. Te z kulkami sobie tak ulozysz jak bedziesz chciala i sie fajnie dopasuje
PS. mam za grosze taki do odsprzedania.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
PS. mam za grosze taki do odsprzedania.
Ola takie coś masz Link do: babyuniverse2014 czy ten wyprofilowany mały lepszy?
ola13650
Gabi duzy lepszy taki ktory ma 175cm i nie nie te profilowane tylko te ktore mozna w kazda strone ulozyc. Kurcze nie moge z telefonu linka udostepnic :/
karolask87
Moderatorka
Gabi ja miałam taką poduchę do spania i myślałam, że będę na niej karmić, ale ani razu w tym celu nie użyty ten rogal. 2 razy w szpitalu na niej karmiłam jak mnie uczyli przystawiać, ale to mnie bardziej wkurzało niż pomagało. Z tym że moje dziecko z tych nie wiszących godzinami przy cycu [emoji14]
reklama