reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Karolask wtedy to jeszcze nic teraz skacze jak zaba;) ja mama mate piankowa 180x200 i puzle z myszka mini czy cos kupulam ale nie rozpakowane jeszcze ;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karola ja kupowalam w pl na allegro zamawialam i tez mysle zeby kupic wlasnie takie duze. Te maty skip hop sa grube i podobno super zastanawiamy sie wlasnie nad nia. Ostatnio na fb tez widzialam fajne grube maty piankowe tylko nie pamietam jaka firma jak znajde podesle ci linka.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Oo a gdzie ta Mia ucieka . Łucja jak zaspala po 8 to wstala a raczej wstalysmy prawie o 11.
Ojj lucja spi teraz ze mna bo m na dzien i noc do pracy chodzi i po 2 jest w domu a spi w salonie zeby do 6 sie wyspac
No i ja malą do siebie bo nie ma do kogo sie tulic ale to naszczescie tylko do dzis. Od jutra juz łozeczko ;) ja czasem spie a łucja juz kolo mnie na brzuchu lezy. W ogole to takie pozycje przybiera. Niedlugo bedzie chyba w nogach spac. ;)

Ola ja jestem ze śląska, okolice Rybnika :) mam to samo po klimie, dlatego nie lubię, bo zdradliwa jest... Na noc mu dałam przeciwbólowy syrop żeby chociaż usnął, po pracy skoczę jeszcze po coś do apteki... Mieliśmy coś na gardło po ostatniej chorobie ale to był robiony lek, a one niestety szybko po otwarciu tracą przydatność.

Maty Skip hop są również z pianki Eva, więc jak najbardziej, nie kupujcie tych tanich puzzli na allegro, niestety są one z tworzywa, które zawiera formamid, to rakotwórcza subtancja... Te z formamidem właśnie śmierdzą po rozpakowaniu. Wolałam zapłacić więcej, ale chociaż bezpieczne. A dowiedziałam się tego tu, na forum, niestety te dziewczyny już dawno nie piszą :(

Właśnie mam przerwę w pracy, jeszcze 40 min i URLOP :D

Vixen super. Ja to bym do pl pojechala.ale jak pojade totylko z mala bo m ma tylko tydz urlopu jeszcze w tym roku. Ale samej tez jechac nie chce. No moze na tydz po 15 sierpnia. Ale nie na dluzej. ;)

Ja do PL to chyba dopiero na święta :D jakoś nie lubie tego całego pakowania, jeżdżenia i zamieszania. Tego trzeba odwiedzić, tamtego itd. Jedna wielka bieganina...wole gdzieś w spokoju we trójke się pourlopować. We wrześniu do Pragi jedziemy na kilka dni [emoji14]

Vixen a wy macie jakieś konkretne plany na Urlop? Czy poprostu święty spokój ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Praga. Tez myslelismy ale nie ma kiedy jechac ;(
Karolask dajesz malej juz mleko 2 czy jeszcze.nie bo nawet nie wiem od kiedy jest ;)

Anitaka no ja też z mężem jadę, jak byłam na Karenz to czasem zostałam dłużej z małym, ale teraz to nie, na szczęście mamy obydwoje 2 tyg urlopu.
Mleko 2 jest po skończonym szóstym miesiącu.

Karolask87 czasem mam podobne odczucia do Ciebie, ale dziadki już bardzo czekają na małego, do nas niestety rzadziej przyjeżdżają, a i my nie za często w Polsce jesteśmy, Filipek już bardzo się cieszy, że dziadków zobaczy, od kilku dni pani opowiadał w przedszkolu, że on auf Urlaub jedzie :p U nas jest dość prosto, bo jedziemy tylko do moich rodziców i do teściów, a oni mieszkają 10 min od siebie :) a tak to mamy wesele w górach, nasi przyjaciele biorą ślub, na 2-3 pojedziemy w góry do mojej przyjaciółki i może na parę dni do znajomych pod Kraków :) trochę jeżdżenia, ale już nie umiem się doczekać. A przede wszystkim to na pewno wyskoczymy parę razy z mężem we dwoje, jakieś kino czy choćby głubi spacer, tu niestety to niemożliwe, wszędzie we trójkę ;-)

Ogarniam teraz mieszkanie, żeby do czystego wrócić :) trochę mam mieszane uczucia, pierwszy raz zostawiamy nowe mieszkanie na tak długo, pewnie martwię się na zapas, ale jakoś tak nieswojo [emoji23]

reklama
U nas tez bardzo slaba noc. Karmilam co polgodziny/godzine. Nie wiem czy to te upaly czy skok rozwojowy. Zaczelismy 9 tydzien. W dzien to samo.
A i kupilam nosidelko Fräulein Hübsch.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry