reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Happy pochwal się nosidłem :)

Vixen no ja muszę z 15 minut jechać, ale pasuje też prababcie obie i pradziadka odwiedzić. U nas jeszcze nie ma wychodnego, bo mała się wszystkich zaczęła bać. Jak już się jej ktoś nie slodoba to nie schodzi z rąk, maminych oczywiście, więc mam jeszcze większy zapierdziel niż tu. No i w PL mamy mały domek, co pezyjade to pasuje go gruntownie sprzątnąć i wygnać pająki :D
Ale, ale jak nie byliście jeszcze,a będziecie w Krk to na Wawel [emoji14]

Anitaka u nas mężu ma 3dni wolnego plus weekend więc na te 3 dni pewnie pojedziemy [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
My już z mężem niestety dziadków nie mamy, także nasza rodzinka bardzo mała, nie ma do kogo jeździć :(
Filip już trzy lata, bez problemu zostaje, chociaż jak był malutki, to też zostawał, także zawsze co byliśmy w Polsce, to udało się nam wyjść :) z tym na szczęście nigdy problemu nie było. Najdłużej był bez nas na czas przeprowadzki, bo prawie dwa tyg, ja strasznie przeżywałam, nawet się poryczałam, on lepiej to zniósł, niż ja...
W Krakowie w dzieciństwie co roku spędzałam wakacje, bo mój wujek tam mieszkał, moje ukochane miasto w Polsce :) my to będziemy gdzieś w okolicach Krakowa na wsi u znajomych, także o Krk nie zahaczymy :p

Wytrwałości Happy, oby dzisiejsza nocka była lepsza :*

Filipek odpukać śpi, dziś wcale nie narzekał na ból gardła. Mam nadzieję, że to nic takiego, ostatnim razem dokładnie tak samo zaczęła się angina...

Ostatnia edycja:
NOO A jednak chyba nie pojedziemy do pl ;( jak juz to ja sama. Tylko tu kazdy jezdzi w dzien. A łucja nie usiedzi dlugo ;( zawsze na noc jezdzimy juz wątpie ze gdzies pojade ;(
Ja zawsze.tez ogarniam.mieszkanie przed wyjazdem. Kurcze moze.ktoras pomoze w myciu okien bo zabrac sie nie moge ;) juz plyn kupilam a nadal nie uzyty. Jakos brak weny :D:o

Haha Anitaka a myhesz zwykłym płynem do szyb?

Vix oby nic mu nie było ;)
Mam nadzieję, że jak Laura podrośnie to też zostanie. Aaa byliśmy w PL na weselu a ona spała pod nadzorem siostry to się chyba liczy nie? Hehe

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Anitaka w naszej rodzinie myciem okien zajmuje się mój mąż :D mogę wypożyczyć [emoji23]
Szkoda, ale nie ma tego złego, może rodzinka będzie mogła Was tu odwiedzić? :)

Karolask pewnie, że się liczy :D Na pewno będzie lepiej z czasem, nie martw się. Filip też pójdzie z nami, bo to w sumie bardziej przyjęcie niż całonocne wesele, a mają być też inne dzieci w zbliżonym wieku, to może będzie mu się podobało :)

No wlasnie mysle mysle. Moja mama po operacji ... Teraz kontrole narazie a potem bracia do szkoly bo mam jeszcze 11 i 19 letnich...
Tak clin chyba o ile sie nie myle. A okien mam 6 ;( w tym dwa duze balkonowe. Moze jutro cos umyje... ;)

Vixen noc troche lepsza. Bardzo ladnie ciagnal z piersi. Jeszcze tylko musze sie pozbyc tych okropnych kapturkow
Zazdroszcze wam wyjazdow do Polski. Na razie do Torunia z takim maluszkiem troche za daleko. ;-) Ale we wrzesniu przyjada na chrzest moi rodzice. Zaproszenia wyslane, lokal zamowiony, swieca jest, tort zamowilam... Jeszcze tylko ubranko dla mnie i dla malego... Tak wogole to na Enkplatz jest dwoch polskich bardzo milych ksiezy.

Karolask poprosze meza zeby mi zrobil zdjecie jak mam malego w srodku. :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj super, zazdroszcze wam tych urlopow ;)

Vixen bawcie sie dobrze

My zawsze we trojke tez wszedzie bo tutaj mamy tesciow ale po.pierwsze karmie piersia, po drugie z moja mala nikt dluzej niz godzine nie wytrzyma ;p;p a po trzecie to chyba nie byliby zadowoleni, ze zostawiamy im Zosie ;p
Moo rodzice daleko a jak pojedziemy do.pl to i tak Zosia ich tak dobrze nie zna oni Zosi tez wiec i tak nie zostawie jej
We wrzesniu mamy wesele a ja nie.mam sie w co ubrac oczywiscie ;p i w ogole to mi sie nie chce no bo wiadomo jak to z malym dzieckiem

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry