reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Happy pochwal się nosidłem :)

Vixen no ja muszę z 15 minut jechać, ale pasuje też prababcie obie i pradziadka odwiedzić. U nas jeszcze nie ma wychodnego, bo mała się wszystkich zaczęła bać. Jak już się jej ktoś nie slodoba to nie schodzi z rąk, maminych oczywiście, więc mam jeszcze większy zapierdziel niż tu. No i w PL mamy mały domek, co pezyjade to pasuje go gruntownie sprzątnąć i wygnać pająki :D
Ale, ale jak nie byliście jeszcze,a będziecie w Krk to na Wawel [emoji14]

Anitaka u nas mężu ma 3dni wolnego plus weekend więc na te 3 dni pewnie pojedziemy [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
My już z mężem niestety dziadków nie mamy, także nasza rodzinka bardzo mała, nie ma do kogo jeździć :(
Filip już trzy lata, bez problemu zostaje, chociaż jak był malutki, to też zostawał, także zawsze co byliśmy w Polsce, to udało się nam wyjść :) z tym na szczęście nigdy problemu nie było. Najdłużej był bez nas na czas przeprowadzki, bo prawie dwa tyg, ja strasznie przeżywałam, nawet się poryczałam, on lepiej to zniósł, niż ja...
W Krakowie w dzieciństwie co roku spędzałam wakacje, bo mój wujek tam mieszkał, moje ukochane miasto w Polsce :) my to będziemy gdzieś w okolicach Krakowa na wsi u znajomych, także o Krk nie zahaczymy :p

Wytrwałości Happy, oby dzisiejsza nocka była lepsza :*

Filipek odpukać śpi, dziś wcale nie narzekał na ból gardła. Mam nadzieję, że to nic takiego, ostatnim razem dokładnie tak samo zaczęła się angina...

Ostatnia edycja:
NOO A jednak chyba nie pojedziemy do pl ;( jak juz to ja sama. Tylko tu kazdy jezdzi w dzien. A łucja nie usiedzi dlugo ;( zawsze na noc jezdzimy juz wątpie ze gdzies pojade ;(
Ja zawsze.tez ogarniam.mieszkanie przed wyjazdem. Kurcze moze.ktoras pomoze w myciu okien bo zabrac sie nie moge ;) juz plyn kupilam a nadal nie uzyty. Jakos brak weny :D:o

Haha Anitaka a myhesz zwykłym płynem do szyb?

Vix oby nic mu nie było ;)
Mam nadzieję, że jak Laura podrośnie to też zostanie. Aaa byliśmy w PL na weselu a ona spała pod nadzorem siostry to się chyba liczy nie? Hehe

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Anitaka w naszej rodzinie myciem okien zajmuje się mój mąż :D mogę wypożyczyć [emoji23]
Szkoda, ale nie ma tego złego, może rodzinka będzie mogła Was tu odwiedzić? :)

Karolask pewnie, że się liczy :D Na pewno będzie lepiej z czasem, nie martw się. Filip też pójdzie z nami, bo to w sumie bardziej przyjęcie niż całonocne wesele, a mają być też inne dzieci w zbliżonym wieku, to może będzie mu się podobało :)

No wlasnie mysle mysle. Moja mama po operacji ... Teraz kontrole narazie a potem bracia do szkoly bo mam jeszcze 11 i 19 letnich...
Tak clin chyba o ile sie nie myle. A okien mam 6 ;( w tym dwa duze balkonowe. Moze jutro cos umyje... ;)

Vixen noc troche lepsza. Bardzo ladnie ciagnal z piersi. Jeszcze tylko musze sie pozbyc tych okropnych kapturkow
Zazdroszcze wam wyjazdow do Polski. Na razie do Torunia z takim maluszkiem troche za daleko. ;-) Ale we wrzesniu przyjada na chrzest moi rodzice. Zaproszenia wyslane, lokal zamowiony, swieca jest, tort zamowilam... Jeszcze tylko ubranko dla mnie i dla malego... Tak wogole to na Enkplatz jest dwoch polskich bardzo milych ksiezy.

Karolask poprosze meza zeby mi zrobil zdjecie jak mam malego w srodku. :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj super, zazdroszcze wam tych urlopow ;)

Vixen bawcie sie dobrze

My zawsze we trojke tez wszedzie bo tutaj mamy tesciow ale po.pierwsze karmie piersia, po drugie z moja mala nikt dluzej niz godzine nie wytrzyma ;p;p a po trzecie to chyba nie byliby zadowoleni, ze zostawiamy im Zosie ;p
Moo rodzice daleko a jak pojedziemy do.pl to i tak Zosia ich tak dobrze nie zna oni Zosi tez wiec i tak nie zostawie jej
We wrzesniu mamy wesele a ja nie.mam sie w co ubrac oczywiscie ;p i w ogole to mi sie nie chce no bo wiadomo jak to z malym dzieckiem

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry