karolask87
Moderatorka
Anitaka ja podałam jeden słoiczek z braku czasu, ten z białą marchewką właśnie o leżał z Hippa w lodówce i jakoś jej to nie smakowało za bardzo. Jak spróbowałam to wydawało mi się, że to na 100% nafaszerowane cukrem. Aż tak słodkie to żadne warzywo nie jest... dlatego teraz zaczynam owoce, bo nie będzie czasu parować warzyw codziennie [emoji14]
W między czasie dołożr kabaczek, cukinie, cebule, pora i bób. Potem mięsko, ale czekam na młodego królika na początek, cielęcina i drób, potem jajko i na koniec ryba. No i warzywa nowe i owoce w międzyczasie. Na Boże Narodzenie może zdąże z tą rybą. Aaa no i kasze by się przydały w międzyczasie. I tu się zaświeciła lampka jutro może dostanie ryż
Ola jak zrobić ryż w parowarze??
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
W między czasie dołożr kabaczek, cukinie, cebule, pora i bób. Potem mięsko, ale czekam na młodego królika na początek, cielęcina i drób, potem jajko i na koniec ryba. No i warzywa nowe i owoce w międzyczasie. Na Boże Narodzenie może zdąże z tą rybą. Aaa no i kasze by się przydały w międzyczasie. I tu się zaświeciła lampka jutro może dostanie ryż
Ola jak zrobić ryż w parowarze??
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka