reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Vixen zapobiegawczo daj mu jakis syrop bo to faktycznie od klimy moze byc. U nas klima chwila pochodzi w samochodzie to potem w nocy gardlo boli mnie jak cholera. Vixen wy do pl macie tak blisko jak my ty to chyba ze szczyrku jestes o ile dobrze pamietam? :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anitaka Mia zasnela dopiero o 5:30 i obudzila sie o 7 oczy to mi sie same zamykaja a moje dziecko lobuzuje. My krzeselko do karmienia kupilismy jak mala miala 3msc z fukcja lezenia i wkladka dla noworodka chyba najlepszy zakup mala chetnie tam lezy i sie bawi. Oj u nas na macie to tez najlepsza zabawa :)

Dziewczyby pociesze was, 6 razy dzisiaj wstawałam, 6 razy!! Po to, żeby po 5 tej się obudziła, ale zasnęła o 6stej przeniesiona do nas do łóżka. Teraz leży obok i już na brzuchu na mnie włazi, żeby mi zabrać telefon :D

Vixen dzięki popatrzę w Kika póki jeszcze mam 5 minut spacerkiem :) Pojemnik do ryżu mam, ale już na nowym mieszkaniu :/ no to ryżu nie będzie. Mam nadzieję, że małemu nic nie będzie i to tylko przejściowy kaszel.

Ola może małej zaszkodziło coś z jedzenia i boli brzuszek albo trafi ciężej i dlatego tak niespokojnie śpi. Pamiętam jak Laura dostała jabłko na wieczór. Dostłownie łyżeczke jej wyskrobałam i noc nieprzespana była... też tak zaczeła patrzeć jak jem :D dlatego gruszkę dostała bo, aż się trzęsła...

Anitaka no ja też czekam z całkowitym BLW bo niechce jej sadzać, nauczyła by się pewnie siedzieć wcześniej niż jej plecki, a mi się tam nie śpieszy do zbierania z podłogi. Narazie nawet buzi nie ma brudnej przy jedzeniu [emoji14]

Bubcia super sobie je Zosia. A jak te ząbki? Widać już białe plamki? A może wyszły już?
Nam puchną dziąsła u góry, ale wcześniej jak za miesiąc nic napewno się nie utworzy.

U nas też króluje mata, ale muszę te puzzle kupić albo jakiś materac czy coś bo jak tak będzie złazić na podłogę i uderzać głową, to w końcu na zawał zejde :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Karolask zabki jakos chyba przerwe sobie zrobily ;) bo jakby nie.ida ;p ja za to przerwa od 1 do 2 w spaniu pozniej jeszcze kilka pobudek az w koncu po 6 calkowita pobudka ;) ale u nas ostatnio to.norma ;)
Pokazalabym wam jak moja zaba skacze ale.filmiku dodac nie moge

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

No czyli nie tylko my mialysmy ciezka noc zawsze jakies pocieszenie [emoji14]
Aa nie brzuszek napewno nie bolal odpukac ale od urodzenia ani razu nie mielismy problemu z brzuszkiem. Myslalam ze to moze zabki wiec ostatnio naczytalam sie wiele dobrego o bursztynach wiec postanowilam zakupic naszyjnik, nie zaszkodzi sprobowac ;) ale u nas zabkow narazie ani sladu. My mamy puzzle piankowe z cyferkami i takie grubsze z disneya i polecam te z disneya sa grubsze i mieciutkie fajnie amortyzuja :)
Bubcia aa moze sie uda dodac filmik chetnie bym popatrzyla co Zosia kombinuje ;)

Bubcia przez Apke nie pójdzie, albo z kompa albo Tapatalk [emoji14] Hihi ja i tak widziałam jak ona wywija wiercipięta mała :D

Ola no właśnie takie miękkie chce tylko z tej pianki Eva czy jakoś tak, bo widzialam w PL w sklepach jak byłam, ale to tak śmierdziało że masakra. A młoda to bedzie na 100% lizać [emoji14]

Hmm u nas puzzle nie smierdza aa kupilam w wersji mini 9elementow zeby zobaczyc czy zdadza egzamin mala i tak ma wykladzine u siebie potem puzzle mate i na to jeszcze jedna mate zeby miekko miala[emoji14]

Ola a gdzie kupilas? U nas mata na dywanie ale ona złazi z niej i mam wrażenie, że ma ochote polizac odkurzacz jak jest na wierzchu albo nogi od stolu [emoji14]

reklama
1469782865460.jpg
1469782931660.jpg
1469783003481.jpg

A w praktyce to wyglada tak wszedzie dobrze byle nie na macie [emoji23]

Załączniki

• 1469782865460.jpg
    1469782865460.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 129
  • 1469782931660.jpg