Dziewczyby pociesze was, 6 razy dzisiaj wstawałam, 6 razy!! Po to, żeby po 5 tej się obudziła, ale zasnęła o 6stej przeniesiona do nas do łóżka. Teraz leży obok i już na brzuchu na mnie włazi, żeby mi zabrać telefon
Vixen dzięki popatrzę w Kika póki jeszcze mam 5 minut spacerkiem
Pojemnik do ryżu mam, ale już na nowym mieszkaniu :/ no to ryżu nie będzie. Mam nadzieję, że małemu nic nie będzie i to tylko przejściowy kaszel.
Ola może małej zaszkodziło coś z jedzenia i boli brzuszek albo trafi ciężej i dlatego tak niespokojnie śpi. Pamiętam jak Laura dostała jabłko na wieczór. Dostłownie łyżeczke jej wyskrobałam i noc nieprzespana była... też tak zaczeła patrzeć jak jem
dlatego gruszkę dostała bo, aż się trzęsła...
Anitaka no ja też czekam z całkowitym BLW bo niechce jej sadzać, nauczyła by się pewnie siedzieć wcześniej niż jej plecki, a mi się tam nie śpieszy do zbierania z podłogi. Narazie nawet buzi nie ma brudnej przy jedzeniu [emoji14]
Bubcia super sobie je Zosia. A jak te ząbki? Widać już białe plamki? A może wyszły już?
Nam puchną dziąsła u góry, ale wcześniej jak za miesiąc nic napewno się nie utworzy.
U nas też króluje mata, ale muszę te puzzle kupić albo jakiś materac czy coś bo jak tak będzie złazić na podłogę i uderzać głową, to w końcu na zawał zejde
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka