reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Vixen to ja chetnie wyporzycze do mycia okien[emoji14]Nie wiem dlaczego wydawalo mi sie ze jestes ze szczyrku ;) my do pl tez nie mamy daleko bo jestesmy z bielska wiec po sasiedzku.
Udanego urlopu :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super Happy, u nas też nocka na spokojnie :) też używałam chwilę kapturków, ale Filip się jakoś z nimi nie polubił.
My pierwszy raz do Polski jechaliśmy jak Filip miał trzy miesiące, no ale my bliziutko mamy, to też łatwiej.
Wiem, mamy takie szczęście, że gdzie się przeprowadzimy to tam polski ksiądz :p święciliśmy jajka w tym kościele przy Enkplatz.

Dzięki Bubcia! Powiem szczerze, że nagminnie też bym dziecka nikomu nie zostawiała, bo to jednak nasze dziecko i na nikogo opieki zwalać nie lubię, mamy tu chrzestną Filipa, ale do tej pory tylko raz ją poprosiliśmy żeby parę godzin z nim została. Chociaż dziadki jak jesteśmy w Polsce, to bez problemów, bo rzadko go widzą. Teraz tyle wyjazdów i mały wszędzie z nami, to się załamią ;-)
Hi hi oj, kobiece dylematy, też na ostatnią chwilę sukienkę kupowałam :p

My już czekamy na pociąg i za ok 3,5 h jesteśmy w Polsce :)

Karolask zdradz swoj sektet :yes:
Bubcia noo my mielismy slub 18 czerwca. Mala sttasznie plakala.nawet jak ubieralam suknie. Byla z nia mojej mamy siostra. Balam sie jak to bedzie w kosciele ale potem zaspala. Dobrze ze nie plakala bo by mi tak serce pekalo :hmm: a juz jak pojechalismy na sale to uspokoila sie. Potem wykapana byla. I spala. Wnocy na zmiane ktos tam z nia siedzial na gorze. Czasem nawet ja szlam z m. ;) dziecka bym nie.zostawila obcej osobie wtedy. Ona z moja mama zostawala jak cos zalatwialismy przed weselem. ChociaZ jej.tez.nie zna zbytnio bo tylko jak przyjezdzamy to wtedy ja widzi. Tesciowa jest tutaj ale łucja jakos nieprzepada. Czesto jak ją na rece.wezmie to zaraz placze :-p:o

Dziewczyny nawet was nie czytam, nadrobie później pochwale się chustą, podam sekret i zmykam do pakowania.
Mała nie boi się siostry i jej chłopaka! Yes!Yes! Yes!
Bubcia chcesz słuchawki wygłuszające? Mogę pożyczyć...
Anitaka
1.Przemywam okna (ramy itd.)
2. Zmieniam wodę i myje szyby z pierwszego
3. Zmieniam wodę i myje szyby, wodę ściągam taką gumową ściągaczką do wody czy jak to się nazywa, a to co zostanie wycieram papierowym ręcznikiem

Sekret wszystko w wodzie z Ajaxem do podłóg! Żadnych płynów do szyb, szybko u zero smug :) a jak chcesz żeby brud się nie łapał za szybko to na koniec możesz wypolerować szyby Prontem. Tak prontem w sprayu tym do drewna, tylko tym żółtym co jest też do szklanych powierzchni. Potem wystarczy przetrzeć szyby miękką ściereczką jak się zakurzą :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

uploadfromtaptalk1469865192597.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469865192597.jpg
    uploadfromtaptalk1469865192597.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 163
Ola hehe ok, to podrzucę go kiedyś męża :p Faktycznie po sąsiedzku, byłam tylko raz w Bielsku, ale bardzo mnie to miasto zauroczyło.

Co do okien to mąż też używa tej ściągaczki, fajna sprawa. Moja mama zawsze myła i myje wodą z octem, też żadnych smug, płyny do szyb mi zawsze zostawiają np na lustrach. Niektórzy wycierają też na sucho... gazetami :p

Karolask śliczna chusta!! A jeszcze śliczniejsza jej zawartość :)

My już w Polsce, podróż super, godzinkę Filip przespał, a tak to obserwował świat przez okno i śpiewał piosenki, bez żadnego marudzenia [emoji106]

1469877084857.jpg

Karolask to nasze nowe nosidelko.. Przy nozkach mozna jeszcze poprawic. Mozna zmieniac rozmiar zeby dobrze siedzial. Plecy sa zaokraglone bo ta czesc to jakby chusta. Jonathanowi spodobalo sie. ;-/

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469877084857.jpg
    1469877084857.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Do góry