reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Karolawien12 niestety do dr Dinhof okropnie długie terminy, ja ostatnio czekałam ponad miesiąc ;( wszyscy zaczęli ją polecac i teraz oblężenie :( Można jak najbardziej telefonicznie, ja zawsze dzwonię

Karolawien12 niestety do dr Dinhof okropnie długie terminy, ja ostatnio czekałam ponad miesiąc ;( wszyscy zaczęli ją polecac i teraz oblężenie :( Można jak najbardziej telefonicznie, ja zawsze dzwonię
To super . To ciekawe kiedy najbliższy termin chyba pęknie z nie pewności : ( no nic musze poprosić kogoś żeby mi zadzwonił i zrobił termin

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak u Ciebie z czasem, w godzinach porannych łatwiej o szybszy termin, ja niestety mam czas tylko popoludniami a ona tylko raz w tyg przyjmuje po południu

Karolawien 12 niech osoba która będzie ci termin robić powie że w ciąży jesteś to dostaniesz szybszy termin na normalną kontrolę trzeba długo czekać:) a co rozmowy z panią doktor to jak umiesz chodź trochę angielski to sobie dasz rady. Po za tym ona jak zobaczy że kiepsko u ciebie z językiem to będzie tak mówić ze jesteś w stanie wszystko zrozumieć. Jest naprawdę miła i wyrozumiala :)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karolawien 12 niech osoba która będzie ci termin robić powie że w ciąży jesteś to dostaniesz szybszy termin na normalną kontrolę trzeba długo czekać:) a co rozmowy z panią doktor to jak umiesz chodź trochę angielski to sobie dasz rady. Po za tym ona jak zobaczy że kiepsko u ciebie z językiem to będzie tak mówić ze jesteś w stanie wszystko zrozumieć. Jest naprawdę miła i wyrozumiala :)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki wielkie musze szukać teraz kogoś kto mi zadzwoni bo nikomu nie mówiłam bo nie chce zapeszac. Niemiecki bardziej umiem ale wiesz to inna branża zaś i boję się że nie zrozumiem

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry