reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Ostatnio myślałam, czy się nie przenieść do Dinhof, ale jak jest taka oblegana, to może zostanę u swojego dotychczasowego gina...

Aniag78 ja miałam akupunkturę i byłam bardzo zadowolona. Tylko raz mnie bolał jeden punkt i miałam takiego siniaka i lekkie opuchnięcie. Ale poza tym wszystko było ok i bardzo relaksująco. Nie wiem, jak to jest, jak się planuje cc - ta moja akupunktura była w ramach przygotowań do porodu naturalnego.

reklama
U mnie te bole brzucha jednak tylko w nocy... W dzien duzo sie ruszam i przechodzi. Czyli pewnie dotrwam do cc 2.06 ;-)

aniag ja wtedy zaczne dopiero 39 tydzien... Ogolnie moj lekarz to z tych co wola pozniej cesarke zrobic. Akupunkture robilam i mase innych rzeczy (mialam problemy z biodrem juz przed porodem) i chyba stracilam pieniazki bo mi nic nie pomoglo... Chcialam jeszcze taka przygotowawcza do porodu ale przy cc to nie ma sensu... Ogolnie zrobilam tez mase innych rzeczy zeby maly sie odwrocil.. A on i tak uparciuszek. Potem dalam sobie spokoj bo stres jest gorszy...

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Niestety mala nie chce jesc mojego mleka nawet z butelki. Wczoraj kupilam Aptamil na probe. Mala jak zjadla tak spala chyba z trzy godziny. I juz nawet nie bylo takiego placzu jak ostatnio. W nocy je normalnie z piersi ale w dzien nie ma mowy.

O polskich lekarzach krążą legendy... nie najlepsze niestety. Karolawien ja chodzę do Dr. Gauff w 17. Bezirku. Może tam sprubój. A nuż Ci spasuje. Bardzo sympatyczny lekarz i rozwiewał moje wątpliwości. Po ang. też można...

Anitaka może mała niechce jeść bo z piersi wolniej leci, musi się pomęczyć, a szkoda czasu na jedzenie jak w dzień tyle ciekawych rzeczy. Jeśli już podajesz mm to najlepiej Pre :)

Happy to trzymam kciuki, żeby się mały jeszcze obrócił ;)

O polskich lekarzach krążą legendy... nie najlepsze niestety. Karolawien ja chodzę do Dr. Gauff w 17. Bezirku. Może tam sprubój. A nuż Ci spasuje. Bardzo sympatyczny lekarz i rozwiewał moje wątpliwości. Po ang. też można...

Anitaka może mała niechce jeść bo z piersi wolniej leci, musi się pomęczyć, a szkoda czasu na jedzenie jak w dzień tyle ciekawych rzeczy. Jeśli już podajesz mm to najlepiej Pre :)

A o doktorze med. Jerzy Gralek w 10tym bezirk ktoś coś słyszał ?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak aptamil pre kupilam wlasnie. A jak pogoda we wiedniu? W linzu pada deszcz. Dobrze ze wczoraj skorzystalysmy z ladnej pogody bo dzisiaj niestety domek ;)

reklama

Wiesz co jednak uderze do Wiltosa tylko musze tam zadzwoni i umówić się na wizytę

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry