reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

czesc dziewczynki!

happy, no ja nadal tu w dwupaku siedze. Zegareczek bije i bije ale moja Majka nie daje zadnych znakow. Czuje sie caly czas tak samo, zadnych znakow porodowych.
Mam nadzieje, ze mala pozwoli mi zjesc troche zurku w niedziele :-D i salatke warzywna!

W kazdym razie nie bedzie to chyba juz dziecko prima aprilisowe :-D:confused: Nic sie na to nie zapowiada.

vici, dziekujemy za zyczonka, tobie tez milych swiat i szybkiego powrotu do zdrowia, bidulko!

Beabea pewnie walczy z remontem, biedaczka! Nie przemeczaj sie tylko za bardzo!!! dzidzia najwazniejsza!

wczorajsze pulpety wyszly swietne! nawet kolezanka mnie odwiedzila i tez sie nawcinala po pracy! mazus tez byl zachwycony!
dzis mam jeszcze resztke, to sobie zjem! mniam mniam!

a poza tym powinnam moze zrobic cos do szkoly ale tak mi sie nie chce, ze nie wiem.
chyba dam sobie spokoj i nie bede sobie psuc nastroju przed Majeczka.:tak:

no a poza tym nic,
czekanie... czekanie... czekanie....

reklama
Dzien Dobry!;-)
Swiatecznie sie zrobilo:-)!!!
Musze skolowac koszyk na sobote!
Dzis prima aprilis maz mnie wkrecil ze robi do 7:-D,
ja go ze chrzestny nie da rady przyjechac.:-)
A wiec taki dosc udany dzionek ...
uciekam na drzemke do corus mojej, bo leniuszek
mnie zlapal.
Buziaczki Dla Was i rozkoszujcie sie swietami....

hej
no tak zgadlas poziomeczko meczymy sie remontem,ja jak ja ale mezus............
siedzi biedny prosto po pracy i dlubie.Moze dzis juz skonczy te nieszczesne flizy-zostalo tylko zafugowac w przedpokoju i je wymyc.
Mamy tez dzis lub jutro po panele jeszcze pojechac i pare innych dupereli,bo w sobote panowie jeszcze chca cos zaczac,potem pauza swiateczna.....
Vici kuruj sie i milego pobytu w kraju,udanej pogody!!!!!
No trudno fryzjera odloze na po swietach-jakos przeboleje:wściekła/y:
Ja tylko salatke jarzynowa chyba zrobie,bo jak wspomnialam ani sil,ani czasu,ani nastroju swiatecznego w tym roku.
Kazda robota mnie meczy a najgorzej ze tchu mi ciezko zlapac i takie zmeczenie po ciele sie rozplywa...:cool:
Dzis ktos dzwoni do drzwi,otwieram a tu sasiadka pode mna przyniosla 2 smoczki Nikolki-bo spadly na jej balkon,nawet o tym nie wiedzialam....No i napomknela ze zaluje ze sie stad wyprowadzamy,bo takie spokojne dziecko i wogole...Co jak co ale Nikolka do spokojniutkich dzieci raczej sie nie zalicza:biggrin2::biggrin2:
Tez wstapie jeszcze na swiateczne zyczonka,pa

Beabea, wierze Ci, ze nie masz sily!
tez nie mialam juz w 32 tygodniu :no: A jeszcze dziecko dodatkowo.... Naprawde Cie podziwiam.

Ja juz ledwo laze, do sklepu sie przejde i od razu krzyz mnie boli, nogi w d.. wlaza!

frania, ale ci fajnie, juz mozesz sobie spac z corcia... A ja ciagle czekam na mojego szkrabka...:confused:

poziomeczka cierpliwosci -doczekasz sie na pewno,a nawet moze wkrotce bedziesz narzekac na nieprzespane noce:biggrin2:A tak wogole to wydaje mi sie ze ty masz tych sil jeszcze sporo bo i po sklepach smigasz,i gotujesz i szkola i cos w domu grzebniesz:happy2:
A nasza franiajakos nie narzeka tylko poki co w samych zachwytach:-DOBY tak zostalo...

a ja przed chwla wyciaglam z piwnicy 5 litrowe ogory solone z Polski od mamy bo mnie cos wzielo na zupe ogorkowa-ale to jutro no i do salatki jarzynowej beda jak znalazl.Podlalam przy okazji moje zimujace w piwnicy kaktusy ktore swoja droga pasuje juz wyciagac na slonce no ale czekam az cos wiecej ruszy z remontem bo nie chce ich tragac najpierw tu na baklon a potem tam.
Wszystko to oczywiscie jak mala spala ,bo teraz juz harcuje i klocimy sie bo ja chce ogladac "Rozmowy t toku" a ona bajki na Mini Mini:surprised:

hihihi, swietnie masz!

juz sie klocicie!? :-D:szok:

frania, jescze 1,5 roku i my sie bedziemy z naszymi pewnie klocily, hihihi

Beabea, powiem ci, ze energi to ja mam w glowie, ale w ciele juz nie.:baffled:
za kazdym razem obiecuje sobie, ze juz wiecej nie bede....
hihihi

Dziewczyny: lubi ktoras szynke w chlebie? Bo mozna zamawiac dzis jeszcze w piekarni "der Mann" na sobote! Pycha! My zakupy juz zrobilismy i .... kupilsmy stolik, lawke i krzesla na balkon :-D
Jeszcze mieszkanie trzeba wysprzatac... ale dzis mam z mezem randke ;-). Dlatego jakbym jutro wpasc tutaj nie zdazyla to skladam Wam juz dzis zyczenia!
Wielkanocnych pisanek, uśmiechu cały ranek, jajek na twardo, królika z kokardą, mokrego Dyngusa, fajnego psikusa, rzeżuchy po pachy i smacznej kiełbachy!

poziomeczka: to ich tutejszy przysmak, szynka cala w srodku w chlebie, zapiekana ... hmm nie wiem jak wytlumaczyc ale pyyyyycha!!!! :-D ok lece na randke ;-)

reklama
hejka!

no to i ja wam zycze spokojnych i pogodnych Swiat!
nie wiem czy ktos tu jeszcze wpadnie. Jutro chyba juz sie swietowanie zaczyna :tak:

moze odezwe sie we wtorek a moze nie... tylko moja Maja to wie...;-):-D
trzymajcie sie dziewczynki i najedzcie sie dobrych rzeczy!
papa

Do góry