reklama
karolask87
Moderatorka
My dzisiaj zaczynamy 3 miesiąc nawet nie wiem kiedy przeleciało, a tyle się zdążyło już wydarzyć. Zaraz będzie pół roku, potem rok i poleciiii...
Bubcia501
Fanka BB :)
ja sama nie wiem czy ja pokarm trace czy co, ona na pewno placze z glodu ja juz odrozniam kiedy ma bol brzuszka, kiedy jest glodna, spiaca, nudzi jej sie, za mna to nie teskni bo ona 5 min sama nie polezy wiec 24 do mnie przyklejona i tylko ja nos i bujaj,
a mozna stracic pokarm od cwiczen? bo ja codziennie cwicze, a jem i pije wystarczajaco wiec nie wiem od czego
anitaka tak u nas ciagle ta wysypka ale pediatra mowil ze to normalne
a w ogole we wtorek mala dostala szczepionke na rotawirusy, ma juz 55cm i wazy 4420g i we wtorek skonczyla 6 tygodni
a mozna stracic pokarm od cwiczen? bo ja codziennie cwicze, a jem i pije wystarczajaco wiec nie wiem od czego
anitaka tak u nas ciagle ta wysypka ale pediatra mowil ze to normalne
a w ogole we wtorek mala dostala szczepionke na rotawirusy, ma juz 55cm i wazy 4420g i we wtorek skonczyla 6 tygodni
karolask87
Moderatorka
Ojj Bubcia też bym poćwiczyła, ale czasu brak jak na razie :/
Ja początkowo myślałam, że to bujda jest, że da się tak rozróżnić, dopóki sama nie zaczęłam odczuwać różnicy w jękach czy płakaniu. Mężu jakoś, aż tak bardzo jej nie słyszy.
To Zosia ładnie goni moją Po 6tym tyg. ważyła 4630 g i 54cm miała
Ja początkowo myślałam, że to bujda jest, że da się tak rozróżnić, dopóki sama nie zaczęłam odczuwać różnicy w jękach czy płakaniu. Mężu jakoś, aż tak bardzo jej nie słyszy.
To Zosia ładnie goni moją Po 6tym tyg. ważyła 4630 g i 54cm miała
reklama