anet:)
Fanka BB :)
Jasne ze wazne żeby lekarz byl dobry a zdjecia no tak... dinhofowa moglaby tez zmienic swój tymbardziej ze ma full kobitek ale uwierz mi truskolaski ma przedwojenny . W Pl jak bylam raz to szok jak cacy wszystko było widac... 3 D a to standard u tego gin w gabinecie.. ale prywatnie oczywiście...tutaj pewnie prywatne wizyty tez z lepszymi sprzetami. W Pl duzo chodzic musi prywatnie a tutaj cale szczescie jakos to lepiej wygląda...
Bubcia ja bylam u niej ost raz w 38tc a urodziłam 41tc
...w szpitalu tez bylam przed terminem ale juz nie pamietam kiedy a pozniej w dzien terminu na ktg a potem co 2-3dzien.
W donau zostaje sie 3 dni jak poród sn a jak cc 5 tak tam mają ale to tez zależy od sytuacji zdrowotnej mamuśki i babelka :-)
Ola to suuuuper gin w Pl miałaś, oj chcialabym takiego :-) pryw chodzilas? ..do miechowiecjiego tez chidIlam kiedyś tam... katastrofa... a sprzety... hmm no niestety...bez szalu jak na At
Anitaka ja tez z Podkarpacia :-)
Bubcia ja bylam u niej ost raz w 38tc a urodziłam 41tc
...w szpitalu tez bylam przed terminem ale juz nie pamietam kiedy a pozniej w dzien terminu na ktg a potem co 2-3dzien.
W donau zostaje sie 3 dni jak poród sn a jak cc 5 tak tam mają ale to tez zależy od sytuacji zdrowotnej mamuśki i babelka :-)
Ola to suuuuper gin w Pl miałaś, oj chcialabym takiego :-) pryw chodzilas? ..do miechowiecjiego tez chidIlam kiedyś tam... katastrofa... a sprzety... hmm no niestety...bez szalu jak na At
Anitaka ja tez z Podkarpacia :-)