reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

No my na swieta tez tu zostajemy bo to jednak kawalek drogi a to koncowka ciazy wiec tez dmuchamy na zimne ;) happy wazne ze wam sie udalo, juz zaczynasz powoli 2 trymestr wiec ryzyko tez powoli spada ;) No ja tez troche tych pieczatek mam bo do lekarza chodze srednio co msc.

reklama
Ja to nie spodziewałam się, że tak szybko się uda bo mam pcos czyli cyst dużo na jajnikach i przez to cały czas na tabletkach anty, odstawiłam tabletki i bez leków w drugim cyklu udało się :)

A do Polski na święta nie jedziemy bo u nas to 1000km do domu a w styczniu rodze więc nie ma takiej opcji

Ja po odstawieniu tabletek anty do strzalu zaszlam w ciaze ;) No to wy faktycznie macie daleko ja jestem z Bielska i mam niecale 500km ale zdecydowalismy ze zostaniemy. Wole sobie w domu odpoczac i miec swiety spokoj niz u przyszlych tesciow nocowac a i tak za bardzo nie ma gdzie pozatym to moje samopoczucie zmienne bywa skurcze zaczynaja mnie coraz czesciej lapac wiec wole tu na spokojnie. A mala w brzuchu strasznie sie rozpycha. Ciekawa jestem ile juz wazy bo ostatnio jak slysze po kolezankach to te dzieci strasznie duze sie rodza po 4kg i wiecej ja nie wyobrazam sobie urodzic takiego duzego dzieciatka. A wasze dzieciaki jakie duze sie urodzily?

Oo w 8 miesiącu ? To dość późno, ja bym się bała , że urodze w Polsce, no u mnie na święta będzie 36-37 tc więc to już prawie poród :p a ja jestem z Białegostoku :)

Ja mialam poronienie wlasnie na urlopie wiec troche uprzedzenie mam. Ale teraz czuje, ze jest zupelnie inaczej :-)

Ja jestem z Torunia.

@ola z bielska bielska czy okolic :rofl2: ja jestem ze Szczyrku maz z Ket :tak:

od wczoraj sie ratuje imbirem i pomaga jak nic :-)

co do wyjazdow do Pl to z Guciem bylam ostatni raz w styczniu a rodzilam w kwietniu. Balam sie mimo tego, ze w 3,5h jestesmy w stanie zajechac.

reklama
Do góry