Bubcia ja swojego polecic moge tylko ze on juz niby nie bierze dzieci z poza 11tego bez. ..a w 3 slyszalam ze Astrid Strauss jest ok ale ja nie wiem... przeleć najlepiej z łupka matki polki na fb i poszukaj moze akurat natrafisz na kogos i pod pytasz od razu mamuske..
Marti powodzenia z utrzymaniem i wogole zeby jakos to sie po układało po mysli wszystko..
O to fajny odstęp miedzy dzieciaczkami,akurat Mamusi pomoze Mała księżniczka przy Bobasku :-) ....a Vixen zawsze byla i duuuużo wiedziała ale jakos juz dobrych pare miesiecy jej tu nie widzialam niestety :-(
Co chodzi o kosmetyki to sudocrem mialam ale nie uzywalam... ze wzgledu na skład.. poczytałam blog sroki.. uzywalam linomagu zielonego i maki ziemniaczanej jak juz a i z weledy do dupsztalka też :-) czym mniejszy sklad tym lepiej moim zdaniem... bephanten tez tam czasem użyłam ale jakos czadu nie było
teraz Synek 8 skończone mcy i raz dziennie cos tam wklepie ale nie ma tak naprawde potrzeby ale zapobiegawczo na noc linomagiem przeważnie traktuje pupsko
Pępek raz dziennie oxaniseptem czy czyms takim psykalam i osuszalam... krocze też psykac tym polecam :-)
Pieluszki w dm albo bipie byly te jumbo a i w toysie też. Bipa ma te baby tage i jest taniej.
Polecam tez Pieluszki z Lidla. Teraz spróbowałam i mieszam z pampersami :-) jakosciowo moim zdaniem lepsze nawet niz dady czy inne tego typu, do pampersa tez im nie daleko :-)
Ciuszki piorę w persil sensitiv plus plyn do płukania silan tez sensitiv plus dodatkowe płukanie w pralce... ten program
..OK to tyle na dziś : -) zmykam cos zjeść bo Maly usnal a ja pisze
Pozdrawiam