reklama
ola13650
Fanka BB :)
Loo ale sie rozpisalyscie ja z pediatra na cale szczescie nie bede miala problemu u nas w tullnie nie ma takich kolejek. Dziewczyny aa ta herbata z lisci malin to rozumiem ze na zmiekczenie szyjki i ponoc latwiejszy porod a ma ktoras z was doswiadczenie z ta herbata? Czy faktycznie pomaga?
marti_w
Mi sie jednak wydaje ze te pierwsze mamuski zawsze troche wyolbrzymiaja.Wiem sama po sobie.Kazda chce jak najlepiej dla swojego dziecka,wiadomo.Ja sudocrem stosuje sporadycznie,jak cos na dupci wyskoczy a tak niczym nigdy nie smarowalam.A gdzie mozna kupic taka herbatke z lisci malin i od kiedy powinna sie ja pic?
marti_w
A jeszcze jedno pytanko-kiedy wasze dzieci zaczely mowic takimi normalnymi slowami? Moze macie namiar na jakiego logopede polskiego? Vixen a moze ty wiesz czy w Wiedniu sa jakies spotkania dzieci,zeby mogly razem sie pobawic?Czytalam juz o tym na forum ale nie moge znalezc
Marti moja we wrześniu skończyła dwa lata bardzo dużo mówi ona dość wcześnie zaczęła mówić ale mi się wydaje że to od dziecka zależy. Ja też bardzo szybko zaczęłam mówić a mój brat przeciwnie. Ja do pupy polecam linomag nawet położna tutaj w Wiedniu mi mówiła żebym sobie z Polski go przywiozła
reklama