reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

reklama
Loo ale sie rozpisalyscie ;) ja z pediatra na cale szczescie nie bede miala problemu u nas w tullnie nie ma takich kolejek. Dziewczyny aa ta herbata z lisci malin to rozumiem ze na zmiekczenie szyjki i ponoc latwiejszy porod a ma ktoras z was doswiadczenie z ta herbata? Czy faktycznie pomaga?

Ja jestem w 30 tyg. Ksiegowa ma wyslac z.firmy wniosek elektronicznie. Nie wiem kiedy to zrobi czy juz wyslala... Czy nie.bede.miala zadnych problemow???? Jesli ona pozniej.wysle???

Mi sie jednak wydaje ze te pierwsze mamuski zawsze troche wyolbrzymiaja.Wiem sama po sobie.Kazda chce jak najlepiej dla swojego dziecka,wiadomo.Ja sudocrem stosuje sporadycznie,jak cos na dupci wyskoczy a tak niczym nigdy nie smarowalam.A gdzie mozna kupic taka herbatke z lisci malin i od kiedy powinna sie ja pic?

A jeszcze jedno pytanko-kiedy wasze dzieci zaczely mowic takimi normalnymi slowami? Moze macie namiar na jakiego logopede polskiego? Vixen a moze ty wiesz czy w Wiedniu sa jakies spotkania dzieci,zeby mogly razem sie pobawic?Czytalam juz o tym na forum ale nie moge znalezc

Marti ja kupiłam tą herbatę w takiej drogerii z naturalnymi kosmetykami i właśnie herbatami , oni tam sami mieszają , to jest na kochgasse 34 a czy pomaga to się dowiem jak urodze :p

Marti moja we wrześniu skończyła dwa lata bardzo dużo mówi ona dość wcześnie zaczęła mówić ale mi się wydaje że to od dziecka zależy. Ja też bardzo szybko zaczęłam mówić a mój brat przeciwnie. Ja do pupy polecam linomag nawet położna tutaj w Wiedniu mi mówiła żebym sobie z Polski go przywiozła

Linomag raczej tutaj nie dostaniesz :-/
Vixen wlasnie polecam Dr. Martin Mir Mahmoud, świetny lekarz ale czy przyjmie ☺

anet czyli Mahmoud to dobry wybor? Mialabym do niego bliziutko. Ja jeszcze troche czasu mam bo to dopiero 12 tydzien ;-) ale juz sobie powoli wszystko sobie ukladam.

reklama
Do góry