reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Anitaka wcale dużo nie przytylas , nie masz się co przejmować, po za tym każdy tyje inaczej w ciąży i też dużo zależy od wagi wyjściowej a poza tym masz większy brzuszek bo masz np więcej wód albo coś , waga to mało ważne zrzucimy po porodzie a teraz Ursus w brzuchu najważniejszy
marti_w
Hej.Bardzo dlugo mnie nie bylo ale powracam z nowym baby boom ) Test wyszedl pozytywny wiec oficjalnie jestem w drugiej ciazy.W zwiazku z tym mam kilka pytan odnosnie powrotu do pracy.W styczniu powinnam juz wrocic (bede wtedy w 3 miesiacu).Powiedzcie mi ,jezeli wiecie cos na ten temat,jak wyglada ten powrot do pracy po maciezynskim,w drugiej ciazy. Czy bede musiala przepracowac te 4 miesiace do Mutterchutz,czy pojde na zwolnienie chorobowe jak da rade a moze mnie zwolnia z pracy? Pozdawiam
_Madziulinkaa
Początkująca w BB
No to ja was zaskoczę... W ciąży przytyłam 29 kg. Czujecie? Tak, wiem, to jest bardzo dużo. Jaś jak się urodził ważył 3710, strasznie dużo ważyło łożysko, bo ok. 7,5 kg. Położna miała oczy jak arbuzy. No i 11 kg na starcie miałam mniej. A teraz zostało mi już tylko 7-8 kg zrzucić. Więc spokojnie dziewczyny, będzie dobrze. Nie przejmujcie się na zapas. Rozkoszujcie się tym cudownym etapem w waszym życiu, bo potem będzie zupełnie inaczej ...
marti_w
Ja w 35 tyg. mialam 25 kg na plusie i urodzilam w 35tyg plus 4 dni wiec do 40 tygodnia spokojnie bym przytyla 30 kg he.Nie zrzucilam wszustkiego,5-8 kg mi zostalo.
reklama