reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
Ja to brzucha też dużego nie mam ( na wysokości pępka 90 cm ) a duszności to mam jak wbiegam np po schodach albo coś, tak normalnie to w sumie nie mogę narzekać bo chodzę dużo i nie jest źle , w ogóle nie mogę narzekać bo w porównaniu do innych to ja lajtowo ciążę przechodzę
ola13650
Eh kasuje mi posty
No ja na wysokosci pepka mam ok 82cm u mnie przez pierwsze 3miesiace to byla meka nie wymiotowalam ale bylo mi caly czas niedobrze itd potem to juz spoko. A co do dusznosci to dla mnie teraz to jest horror czasem przejde z pokoju do pokoju i brak powietrza musze usiasc i odpoczac. Pocieszam sie ze jeszcze kilka tygodni i brzuch sie obnizy.
No ja na wysokosci pepka mam ok 82cm u mnie przez pierwsze 3miesiace to byla meka nie wymiotowalam ale bylo mi caly czas niedobrze itd potem to juz spoko. A co do dusznosci to dla mnie teraz to jest horror czasem przejde z pokoju do pokoju i brak powietrza musze usiasc i odpoczac. Pocieszam sie ze jeszcze kilka tygodni i brzuch sie obnizy.
Bubcia501
Ola to masz bardzo malutki brzuszek a ja myślałam, że mój jest strasznie mały, no ja pierwsze trzy miesiące też miałam ciężkie, bo mdłości ciągle, teraz w trzecim trymestrze mdłości mi wróciły ale nie jest źle, nic mi nie puchnie, boli jakiś nie mam wiec narzekać nie mogę no ale już bym jednak stycznia chciała
reklama