reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

reklama
Haha no ja też bym chciała żeby za bardzo do góry nie poszło, mam nadzieję , że więcej niż 10kg na plusie nie będzie no ale to jeszcze dwa miesiące to nic niewiadomo :)

Ja to brzucha też dużego nie mam ( na wysokości pępka 90 cm ) a duszności to mam jak wbiegam np po schodach albo coś, tak normalnie to w sumie nie mogę narzekać bo chodzę dużo i nie jest źle , w ogóle nie mogę narzekać bo w porównaniu do innych to ja lajtowo ciążę przechodzę

Eh kasuje mi posty :(
No ja na wysokosci pepka mam ok 82cm u mnie przez pierwsze 3miesiace to byla meka nie wymiotowalam ale bylo mi caly czas niedobrze itd potem to juz spoko. A co do dusznosci to dla mnie teraz to jest horror czasem przejde z pokoju do pokoju i brak powietrza musze usiasc i odpoczac. Pocieszam sie ze jeszcze kilka tygodni i brzuch sie obnizy.

Ola to masz bardzo malutki brzuszek:) a ja myślałam, że mój jest strasznie mały, no ja pierwsze trzy miesiące też miałam ciężkie, bo mdłości ciągle, teraz w trzecim trymestrze mdłości mi wróciły ale nie jest źle, nic mi nie puchnie, boli jakiś nie mam wiec narzekać nie mogę :) no ale już bym jednak stycznia chciała :)

To mi teraz oprucz dusznosci tez nic nie dolega wiec nie ma na co narzekac. Co nie zmienia faktu ze ja tez bym juz chciala styczen i miec to juz za soba.

reklama
Do góry