reklama
poziomeczka
Fanka BB :)
frania, a co ty, na bezsennosc cierpisz???
tak wczesnie posty pisac?
frania, pytalas o taniec brzucha - nie kupowalam calego bloku, bo nie wiem czy bede chodzic regularnie. Ale mozna placic za kazdym razem za jedno spotkanie kosztuje EUR 16,- za 1,5 godziny. Zaczyna sie dzis o 10.00, wiec jak masz czas i ochote to wpadaj Zentrum für Orientalischen Tanz
zreszta wlasnie na tej stronie znajdziesz chyba gutschein na jedna bezplatna godzine http://www.chiftetelli.at/Gutschein/GS09-10.jpg
no to powoli uciekam, musze posprzatac i spadac na taniec brzucha.
dzis przychodza psiapiolki i zazyczyly sobie schabowego z ziemniakami i mizeria! wiec po powrocie musze tluc kotlety
papa
tak wczesnie posty pisac?
frania, pytalas o taniec brzucha - nie kupowalam calego bloku, bo nie wiem czy bede chodzic regularnie. Ale mozna placic za kazdym razem za jedno spotkanie kosztuje EUR 16,- za 1,5 godziny. Zaczyna sie dzis o 10.00, wiec jak masz czas i ochote to wpadaj Zentrum für Orientalischen Tanz
zreszta wlasnie na tej stronie znajdziesz chyba gutschein na jedna bezplatna godzine http://www.chiftetelli.at/Gutschein/GS09-10.jpg
no to powoli uciekam, musze posprzatac i spadac na taniec brzucha.
dzis przychodza psiapiolki i zazyczyly sobie schabowego z ziemniakami i mizeria! wiec po powrocie musze tluc kotlety
papa
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam,dom ogarniety w koncu ale jakos polotu mi brak.I oczywiscie melduje sie jako niebrzuchata bo nie tylko Happy ale i ja jestem bez nie liczac tluszczu na nim heheh.No i wszytsko jest bleee bo mam@ ale wy juz pewnie nie pamietacie ci to ;-) No ale oby do kwietnia i zaczynamy z mezem wysilki sypialniane o brzuchol.
Poczytalam wszystko ale sily nie mam odpisyac wiec buziaki i odezwe sie jutro
Poczytalam wszystko ale sily nie mam odpisyac wiec buziaki i odezwe sie jutro
vici: a co Ty taka zabiegana jestes ? Moze jak sie uda, to we dwie bedziemy wkrotce brzuchate ;-).
Ja wlasnie siedze z laptopem w kuchni i pieke kurczaka... mam nadzieje, ze wyjdzie, bo ja w kuchni to bardziej eksperymentuje. A za dwie godzinki lece na angielski... Pozdrawiam
Ja wlasnie siedze z laptopem w kuchni i pieke kurczaka... mam nadzieje, ze wyjdzie, bo ja w kuchni to bardziej eksperymentuje. A za dwie godzinki lece na angielski... Pozdrawiam
vici
No w koncu rozliczylam nam 2008 i 2009 mam nadzieje,ze wszystko oki zrobilam zobaczymy heheh.
Happy jak kurczaczek wyszedl??
Happy jak kurczaczek wyszedl??
Beabea
Witajta
Ale nam sie fajna wiosna robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis wietrze na maxa cale mieszkanie,balkon otwarty....
Ogladalismy wczoraj nastepne mieszkanie,114 m2 z ogrodkiem w 12 bez. i zaskocze was ale wcale mi sie nie podobaloNiby metraz duzy a ciasno.Poziomowe,schody zajmuja ,pakamery a sypialnia malutka zadna szafa nie wejdzie tylko lozko i szafki obok.Ogrodek maluski i ludzie chodza obok bo plotek po kolana.Echhhh,znow nie to....
poziomeczka ciesze sie ze ciasto smakowalo a soda w ciescie pelni role spulchniacza,tak wyczytalamAle skoro bez tez wyszlo to fajnie.
U mnie poki co unormowalo sie z brzusiem i nic nie boli,dzieciak szaleje w srodku,ale do maja to jeszcze kawalek
Udalo mi sie ostatnio ksiazke przeczytac a wiec nie jest tak zle.
Mam skierowanie na test glukozy(znow!!) ale to dopiero w marcu zalatwie,bo mam czas do nastepnej wizyty u gina pod koniec marca.
A u was jak z wiosenna energia??
Ale nam sie fajna wiosna robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis wietrze na maxa cale mieszkanie,balkon otwarty....
Ogladalismy wczoraj nastepne mieszkanie,114 m2 z ogrodkiem w 12 bez. i zaskocze was ale wcale mi sie nie podobaloNiby metraz duzy a ciasno.Poziomowe,schody zajmuja ,pakamery a sypialnia malutka zadna szafa nie wejdzie tylko lozko i szafki obok.Ogrodek maluski i ludzie chodza obok bo plotek po kolana.Echhhh,znow nie to....
poziomeczka ciesze sie ze ciasto smakowalo a soda w ciescie pelni role spulchniacza,tak wyczytalamAle skoro bez tez wyszlo to fajnie.
U mnie poki co unormowalo sie z brzusiem i nic nie boli,dzieciak szaleje w srodku,ale do maja to jeszcze kawalek
Udalo mi sie ostatnio ksiazke przeczytac a wiec nie jest tak zle.
Mam skierowanie na test glukozy(znow!!) ale to dopiero w marcu zalatwie,bo mam czas do nastepnej wizyty u gina pod koniec marca.
A u was jak z wiosenna energia??
poziomeczka
hejka!
happy, jak tam, przyszedl @??
kurak sie udal?
vici, witamy z powrotem!
frania, na Bauchtanz ide chyba w nastepna srode, o ile bedzie mi sie chcialo.
Stopy strasznie mi puchna i co przejde sie kawalek to bola jak cholera!:-(
dzisiaj odwiedzilam swoja firme i jak zwykle zrobilam sensacje. Kazdy chcial ze mna pogadac, dotknac brzucha. Wszyscy mowili jak swietnie wygladam
Beabea, no to mnie zaskoczylas, ze mieszkanie do kitu. Wydawaloby sie, ze takie duze mieszkanie nie moze byc ciasne.... No ale jak wam nie pasuje, to musicie czekac dalej.... No ale sama widzisz, ze cos sie przynajmniej dzieje. Moze wiec niedlugo znajdziecie odpowiednie dla was!
Dobrze, ze brzusio juz dobrze.
ja tez dzisiaj wietrze! piekna pogoda, kocham taka wiosne!
ale teraz juz slonko zaszlo....:-(
ale z tej wiosny to dzisiaj beda u mnie na obiad kartofelki z maslanka! MNIAM
dziewczyny, juz niedlugo wiosna i bedzie swietnie! a frania i ja juz niedlugo bedziemy spacerkowac! No i Beabea tez zaraz za nami!
a za happy i vici trzymamy kciukasy!!!!!
happy, jak tam, przyszedl @??
kurak sie udal?
vici, witamy z powrotem!
frania, na Bauchtanz ide chyba w nastepna srode, o ile bedzie mi sie chcialo.
Stopy strasznie mi puchna i co przejde sie kawalek to bola jak cholera!:-(
dzisiaj odwiedzilam swoja firme i jak zwykle zrobilam sensacje. Kazdy chcial ze mna pogadac, dotknac brzucha. Wszyscy mowili jak swietnie wygladam
Beabea, no to mnie zaskoczylas, ze mieszkanie do kitu. Wydawaloby sie, ze takie duze mieszkanie nie moze byc ciasne.... No ale jak wam nie pasuje, to musicie czekac dalej.... No ale sama widzisz, ze cos sie przynajmniej dzieje. Moze wiec niedlugo znajdziecie odpowiednie dla was!
Dobrze, ze brzusio juz dobrze.
ja tez dzisiaj wietrze! piekna pogoda, kocham taka wiosne!
ale teraz juz slonko zaszlo....:-(
ale z tej wiosny to dzisiaj beda u mnie na obiad kartofelki z maslanka! MNIAM
dziewczyny, juz niedlugo wiosna i bedzie swietnie! a frania i ja juz niedlugo bedziemy spacerkowac! No i Beabea tez zaraz za nami!
a za happy i vici trzymamy kciukasy!!!!!
vici
Witam wieczorkiem :-)
Beabea szkoda z tym mieszkankiem ale moze trafi wam sie cos fajniusiego
Poziomeczka fajnie macie z tym tancem brzucha a w ciazy pod koniec i mi nogi puchly polecam sok z grejfrutow ale nie tych czerwonych ...hektolitry polecam
Frania chory facet to nawet gorzej jak dziecko
Happy i jak tam z @ przylazla?i co z tym kurczakiem?
U nas tez wiosna na calego,juz nawet w kurtce wiosennej i butkach latam :-) i @ mi sie konczy wiec jest cudnie i znow mam werwe do wszystkiego
Beabea szkoda z tym mieszkankiem ale moze trafi wam sie cos fajniusiego
Poziomeczka fajnie macie z tym tancem brzucha a w ciazy pod koniec i mi nogi puchly polecam sok z grejfrutow ale nie tych czerwonych ...hektolitry polecam
Frania chory facet to nawet gorzej jak dziecko
Happy i jak tam z @ przylazla?i co z tym kurczakiem?
U nas tez wiosna na calego,juz nawet w kurtce wiosennej i butkach latam :-) i @ mi sie konczy wiec jest cudnie i znow mam werwe do wszystkiego
reklama
Czecs dziewczyny!!!
Co tam u Was?
Co do wiosny to naprawde super, mialam isc wczoraj na spacerek, ale kurde kosci mnie bola okrutnie(biodra i te od razu pod brzuchem).
Noc okrutna, kazde wyjscie do kibelka bolalo...
Musze sie wziasc za porzadki, bo maz urodzinki w sobote ma!
poziomeczka No zobaczymy z tym bauchtanz, bo narazie to boli!!! Siostra ma przyjechac w nastepnym tygodniu i tez nie wiem kiedy bedzie, no ale jak ta sroda nie wypali to moze nastepna, bo mala sie chyba nie pcha specjalnie na swiat, bo ciagle mam zgagi i brzuszek u gory.
A ja wczoraj robilam kartofelki z maslanka i kalafiorki.
beabea Metrarz mieszkania brzmial imponujaca, ja musze jeszcze rok tu pomieszkac i wtedy zloze do Gemeinde, bo minie mi 2 lata....ale moze nastepne bedzie oki?!
vici i happy79 Trzymam za was kciuki dziewczyny!
Co tam u Was?
Co do wiosny to naprawde super, mialam isc wczoraj na spacerek, ale kurde kosci mnie bola okrutnie(biodra i te od razu pod brzuchem).
Noc okrutna, kazde wyjscie do kibelka bolalo...
Musze sie wziasc za porzadki, bo maz urodzinki w sobote ma!
poziomeczka No zobaczymy z tym bauchtanz, bo narazie to boli!!! Siostra ma przyjechac w nastepnym tygodniu i tez nie wiem kiedy bedzie, no ale jak ta sroda nie wypali to moze nastepna, bo mala sie chyba nie pcha specjalnie na swiat, bo ciagle mam zgagi i brzuszek u gory.
A ja wczoraj robilam kartofelki z maslanka i kalafiorki.
beabea Metrarz mieszkania brzmial imponujaca, ja musze jeszcze rok tu pomieszkac i wtedy zloze do Gemeinde, bo minie mi 2 lata....ale moze nastepne bedzie oki?!
vici i happy79 Trzymam za was kciuki dziewczyny!