reklama
poziomeczka: jestem, jestem . Imprez mam na razie dosyc. Pracy sie troche uzbieralo, a w domu tez potworny balagan, juz zastanawiam sie jak damy sobie rade we trojke... Moj maz jest mianowicie bardzo utalentowany do robienia balaganu .
wow dziewczyny! Widze, ze zaczelo sie wielkie odliczanie :-). U mnie za kilka dni ma przyjsc @, no i oczywiscie mam wielka nadzieje, ze tym razem nie przyjdzie. Fajnie, ze juz niedlugo bedziecie miec dzidzie przy sobie.
frania20: Wczoraj byl taki pochmurny, spiacy dzien, ja polowy dnia humoru nie mialam, a w tramwaju w 6 (nie jechal pol godziny wiec sie tlok zrobil) prawie sie pozabijali , ale dzis jest troche lepiej... juz nie moge doczekac sie wiosny!
A jak Ty ogladasz ta Majke? Masz moze TVN? Ja bardzo chcialabym miec TVNStyle, ale tu odbieram tylko TVPolonia, a tam nic ciekawego nie leci :-(
beabea: uwazaj na siebie, odpoczywaj wiecej.
Dziewczyny mam pytanie... wie ktoras z Was jak pielegnuje sie tulipany w doniczce (takie zolte z cebulkami na wierzchu)... u mnie to trzymaja sie tylko drewniane kwiaty w domu :-(a chcialabym, zeby sie utrzymaly do wiosny, bo chce je na balkon przesadzic.
Milego dnia!
wow dziewczyny! Widze, ze zaczelo sie wielkie odliczanie :-). U mnie za kilka dni ma przyjsc @, no i oczywiscie mam wielka nadzieje, ze tym razem nie przyjdzie. Fajnie, ze juz niedlugo bedziecie miec dzidzie przy sobie.
frania20: Wczoraj byl taki pochmurny, spiacy dzien, ja polowy dnia humoru nie mialam, a w tramwaju w 6 (nie jechal pol godziny wiec sie tlok zrobil) prawie sie pozabijali , ale dzis jest troche lepiej... juz nie moge doczekac sie wiosny!
A jak Ty ogladasz ta Majke? Masz moze TVN? Ja bardzo chcialabym miec TVNStyle, ale tu odbieram tylko TVPolonia, a tam nic ciekawego nie leci :-(
beabea: uwazaj na siebie, odpoczywaj wiecej.
Dziewczyny mam pytanie... wie ktoras z Was jak pielegnuje sie tulipany w doniczce (takie zolte z cebulkami na wierzchu)... u mnie to trzymaja sie tylko drewniane kwiaty w domu :-(a chcialabym, zeby sie utrzymaly do wiosny, bo chce je na balkon przesadzic.
Milego dnia!
happy79 Mam cyfrowy polsat:-)...Nie duzo kosztuje, bo okolo40zl miesiecznie,
tylko musisz miec gdzie zamocowac antene. U mnie wolno na dachu.
Co do pielegnacji kwiatow to ci nie pomoge, bo samej mi to najlepiej nie wychodzizeschly mi 3 doniczkowe...
A samopoczucie dzis mam lepsze moze wypastuje podlogi:-).
tylko musisz miec gdzie zamocowac antene. U mnie wolno na dachu.
Co do pielegnacji kwiatow to ci nie pomoge, bo samej mi to najlepiej nie wychodzizeschly mi 3 doniczkowe...
A samopoczucie dzis mam lepsze moze wypastuje podlogi:-).
frania20: antene mam -chociaz nie powiem, ze instalacja na 14 pietrze byla latwa :-). UPC tez jeszcze mamy, na razie nie chcemy wymeldowac sie, bo czasem antena nie bardzo dzialac chce (zeleznie od pogody). A gdzie kupowalas PolsatCyfrowy? Ja chcialabym tu gdzies kupic, bo w Polsce jestem rzadko, niestety...
happy79 Kupowalam w Polsce:-(nie wiem jak Ci pomoc.
To trzeba umowe podpisac na dowod, na 3 lata.
Mysle, ze tylko w Polsce sie da:-(.
O ile sie nie myle pierwsze 6 miesiecy masz gratis tylko musisz kupic dekoder.
Kosztuje okolo 100zl.
To trzeba umowe podpisac na dowod, na 3 lata.
Mysle, ze tylko w Polsce sie da:-(.
O ile sie nie myle pierwsze 6 miesiecy masz gratis tylko musisz kupic dekoder.
Kosztuje okolo 100zl.
poziomeczka
Fanka BB :)
Guten Morgen, czyli tzw. butem w morde
alez jestem dowcipna od samego rana!
Musze sie dzisiaj i jutro uczyc, bo kolokwium mam jutro... bleee
Weekend minal milo. W sobote balm w szkole ale tylko do 12.30, potem bylismy na targach Bauen & Energie a potem na pizzy - jak zwykle!
A w niedziele u znajomych, maja ladny domek szeregowy i ogladalismy ich wlosci. Bylo tez serbskie jedzonko i pyszne nalesniki!!!! mniam!
No a dzis znowu mazus do roboty pognal i siedze sobie tu zbierajac sie do nauki!
Ale najpierw zawsze ogladam 2 programy na rtl - Mein Baby i Kinderärzte von St. Marien. Znacie? Bardzo lubie te programy, wiec zawsze sobie rano na nie pozwalam :-)
happy, ja tez nie mam polskiej TV. Chcialabym miec ale z drugiej strony jakos tak sie juz odzwyczailam, ze teraz juz mi nie przeszkadza. Austriackiej tez nie mam, tylko niemieckie programy.
A jaka wy Majke ogladcie????
happy, w kwiatkach enspertka jest nasza Beabea, wiec musisz ja spytac. Ja mam duzo kwiatkow ale one u mnie porpostu rosna, nic z nimi nie robie... Tylko podlewam
milego dzionka!!!
alez jestem dowcipna od samego rana!
Musze sie dzisiaj i jutro uczyc, bo kolokwium mam jutro... bleee
Weekend minal milo. W sobote balm w szkole ale tylko do 12.30, potem bylismy na targach Bauen & Energie a potem na pizzy - jak zwykle!
A w niedziele u znajomych, maja ladny domek szeregowy i ogladalismy ich wlosci. Bylo tez serbskie jedzonko i pyszne nalesniki!!!! mniam!
No a dzis znowu mazus do roboty pognal i siedze sobie tu zbierajac sie do nauki!
Ale najpierw zawsze ogladam 2 programy na rtl - Mein Baby i Kinderärzte von St. Marien. Znacie? Bardzo lubie te programy, wiec zawsze sobie rano na nie pozwalam :-)
happy, ja tez nie mam polskiej TV. Chcialabym miec ale z drugiej strony jakos tak sie juz odzwyczailam, ze teraz juz mi nie przeszkadza. Austriackiej tez nie mam, tylko niemieckie programy.
A jaka wy Majke ogladcie????
happy, w kwiatkach enspertka jest nasza Beabea, wiec musisz ja spytac. Ja mam duzo kwiatkow ale one u mnie porpostu rosna, nic z nimi nie robie... Tylko podlewam
milego dzionka!!!
Czesc dziewczyny!:-)
U mnie weekend wporzadku, nawet przeszlam sie z mezem na dluzszy spacer wczoraj i dalam rade;-)...
Dzis wybieram sie na zakupy po biustonosz do karmienia:-):-):-).
O dziwo dzis wstalam wczesniej niz o 11, bo w ciazy to taki spioch jestem.
poziomeczka To taki serial. Powodzenia na kolokwium.
Nie znam tych programow, ale ciekawie brzmia.
U mnie weekend wporzadku, nawet przeszlam sie z mezem na dluzszy spacer wczoraj i dalam rade;-)...
Dzis wybieram sie na zakupy po biustonosz do karmienia:-):-):-).
O dziwo dzis wstalam wczesniej niz o 11, bo w ciazy to taki spioch jestem.
poziomeczka To taki serial. Powodzenia na kolokwium.
Nie znam tych programow, ale ciekawie brzmia.
reklama
"Mein Baby" tez ogladam! I "Wir machen ein Baby" (Na Puls4, w sobote), a w srode "Babys Welt" na RTL Living (jakos poznym wieczorkiem).... . Mam lepsza pamiec wizualna, wiec moge sie duzo nauczyc ;-). Pozdrawiam! Cos mi sie wydaje, ze wiosna sie zbliza...