reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

w57vskjo8n0wnl1r.png

reklama
poziomeczka: jestem, jestem :-D. Imprez mam na razie dosyc. Pracy sie troche uzbieralo, a w domu tez potworny balagan, juz zastanawiam sie jak damy sobie rade we trojke... Moj maz jest mianowicie bardzo utalentowany do robienia balaganu :wściekła/y:.

wow dziewczyny! Widze, ze zaczelo sie wielkie odliczanie :-). U mnie za kilka dni ma przyjsc @, no i oczywiscie mam wielka nadzieje, ze tym razem nie przyjdzie. Fajnie, ze juz niedlugo bedziecie miec dzidzie przy sobie.

frania20: Wczoraj byl taki pochmurny, spiacy dzien, ja polowy dnia humoru nie mialam, a w tramwaju w 6 (nie jechal pol godziny wiec sie tlok zrobil) prawie sie pozabijali :szok: , ale dzis jest troche lepiej... juz nie moge doczekac sie wiosny!
A jak Ty ogladasz ta Majke? Masz moze TVN? Ja bardzo chcialabym miec TVNStyle, ale tu odbieram tylko TVPolonia, a tam nic ciekawego nie leci :-(

beabea: uwazaj na siebie, odpoczywaj wiecej.

Dziewczyny mam pytanie... wie ktoras z Was jak pielegnuje sie tulipany w doniczce (takie zolte z cebulkami na wierzchu)... u mnie to trzymaja sie tylko drewniane kwiaty w domu :-(a chcialabym, zeby sie utrzymaly do wiosny, bo chce je na balkon przesadzic.

Milego dnia!

happy79 Mam cyfrowy polsat:-)...Nie duzo kosztuje, bo okolo40zl miesiecznie,
tylko musisz miec gdzie zamocowac antene. U mnie wolno na dachu.
Co do pielegnacji kwiatow to ci nie pomoge, bo samej mi to najlepiej nie wychodzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zeschly mi 3 doniczkowe...
A samopoczucie dzis mam lepsze moze wypastuje podlogi:-).

frania20: antene mam -chociaz nie powiem, ze instalacja na 14 pietrze byla latwa :-). UPC tez jeszcze mamy, na razie nie chcemy wymeldowac sie, bo czasem antena nie bardzo dzialac chce (zeleznie od pogody). A gdzie kupowalas PolsatCyfrowy? Ja chcialabym tu gdzies kupic, bo w Polsce jestem rzadko, niestety...

happy79 Kupowalam w Polsce:-(nie wiem jak Ci pomoc.
To trzeba umowe podpisac na dowod, na 3 lata.
Mysle, ze tylko w Polsce sie da:-(.
O ile sie nie myle pierwsze 6 miesiecy masz gratis tylko musisz kupic dekoder.
Kosztuje okolo 100zl.

frania20.: oj to szkoda z tym Polsatem :-(, ale moze to i dobrze, tak szkole sie w niemieckim...
Ja wlasnie wrocilam z XXXLutza - kupilismy szczotke do toalety za 30 euro :szok:.... bo niebieska byla :szok:.
Milego weekendu!

Guten Morgen, czyli tzw. butem w morde :-D

alez jestem dowcipna od samego rana! :-D
Musze sie dzisiaj i jutro uczyc, bo kolokwium mam jutro... bleee

Weekend minal milo. W sobote balm w szkole ale tylko do 12.30, potem bylismy na targach Bauen & Energie a potem na pizzy - jak zwykle!
A w niedziele u znajomych, maja ladny domek szeregowy i ogladalismy ich wlosci. Bylo tez serbskie jedzonko i pyszne nalesniki!!!! mniam!

No a dzis znowu mazus do roboty pognal i siedze sobie tu zbierajac sie do nauki!
Ale najpierw zawsze ogladam 2 programy na rtl - Mein Baby i Kinderärzte von St. Marien. Znacie? Bardzo lubie te programy, wiec zawsze sobie rano na nie pozwalam :-)
happy, ja tez nie mam polskiej TV. Chcialabym miec ale z drugiej strony jakos tak sie juz odzwyczailam, ze teraz juz mi nie przeszkadza. Austriackiej tez nie mam, tylko niemieckie programy.
A jaka wy Majke ogladcie????:laugh2:

happy, w kwiatkach enspertka jest nasza Beabea, wiec musisz ja spytac. Ja mam duzo kwiatkow ale one u mnie porpostu rosna, nic z nimi nie robie... Tylko podlewam :tak:
milego dzionka!!!

Czesc dziewczyny!:-)
U mnie weekend wporzadku, nawet przeszlam sie z mezem na dluzszy spacer wczoraj i dalam rade;-)...
Dzis wybieram sie na zakupy po biustonosz do karmienia:-):-):-).
O dziwo dzis wstalam wczesniej niz o 11:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, bo w ciazy to taki spioch jestem.
poziomeczka To taki serial. Powodzenia na kolokwium.
Nie znam tych programow, ale ciekawie brzmia.

reklama
"Mein Baby" tez ogladam! :-D I "Wir machen ein Baby" (Na Puls4, w sobote), a w srode "Babys Welt" na RTL Living (jakos poznym wieczorkiem).... :-D. Mam lepsza pamiec wizualna, wiec moge sie duzo nauczyc ;-). Pozdrawiam! Cos mi sie wydaje, ze wiosna sie zbliza...

Do góry