reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

:-)
no to widze happy, ze nadajemy na tych samych falach, hihihi
niestety austriackiej tv nie mam ale kiedys ogladalam na sat1 "deutschland wird schwanger", to pewnie cos w tym stylu.:-D

wariatki z nas :szok:

wlasnie wrocilam ze sklepu - oj tak - wiosna idzie!!!!
a wraz z nia moje baby!!!

reklama
CZESC
Znow po weekendzie,wczoraj sobie odpoczelam bo Nikola z tata znikli na 5 godzin!
Wylezalam sie w wannie,poczytalam,obiecal mi mezus ze tak czesciej bedzie bo sie cieplej robi to beda czesciej wychodzic:biggrin2::biggrin2:
Od ostatniej srody na szczescie nie mialam tych bolesci brzucha,ale uwazam na to co jem:wściekła/y:,biore magnez.Do tej pory nie zdecydowalam sie na branie tego leku (Gynipral) bo sie przestraszylam tych drzacych rak i kolatania serca.
Na zgage tez mam Malox.
poziomeczka jak tam placek wyszedl?
happy nie pomoge a propos tulipanow bo ich nigdy nie sadzilam:no:Ale pelno informacji znajdziesz w internecie:tak:
Ciezarowki nie zapomnijcie zaopatrzyc sie w podpaski XXL po porodzie,oj przydadza sie:-D
W sobote bylam w Hoferze i kupilam troche przecenionych ciuszkow dla dziecka,bodziaki z krotkim rekawem 2 szt. za 2.49,fajne dzinsy sa za 2.99,rajtuzki i pare innych rzeczy wszystko w tych koszach z przecenami;-)Polecam
A tak to wszystko jakos sie toczy........................

Beabea: Super, ze czujesz sie juz lepiej, a co do tulipanow, to moje wlasnie kwitna, wiec pewnie dlugo sie nimi nie naciesze. Wiosna kupie nowe kwiatki na balkon (gotowe ;-), bo inaczej nic z tego by nie wyszlo).

Czesc dziewczyny!
Ale sie dzis nachodzilam:-):-):-)kupilam sobie ten biustonosz do karmienia w ca, calkiem nie drogo za 19,90 byly 2.
Super w taki sloneczny dzien wyjsc z domu i pochodzic troche...
Nie powiem, bo zmeczona jestem ale wlasciwie ciagle siedzac w domu zanudzalam sie, az milo byc zmeczona:laugh2::laugh2::laugh2:.
Jutro mam zamiar sie wybrac na gimnastyke dla ciezarnych juz prawie 37 tydzien,
a wlasnie do 37 mialam sie oszczedzac, a teraz juz w koncu moge wyjsc:-).
Mysle, ze Ingusia jeszcze troche w brzuszku posiedzi, bo mam okrutna zgage, a czytalam, ze przy1dziecku to zgaga tak 2 tygodnie przed porodem znika?!?!
Sasiadka mi przywiozla kopiec kreta z Polski to moze jutro zrobie, bo jak ona ostatnio zrobila to byl przepyszny.
beabea To super, ze sobie odpoczelas i ze z brzuszkiem oki:-).
Tez bym sie bala brac taki lek......
Ja na zgage kupilam sobie w PL renni i jak narazie zjadlam 1 tabletke wczoraj, bo juz byla nie do wytrzymania, a tak to sie ratuje migdalkami.

Beabea, ciasto marchewkowe wyszlo super. Juz dawno wciagniete, wszystkim bardzo smakowalo. Ale robilam bez sody, bo nie mialam. A co wlasciwie ta soda robi w tym ciescie?

frania, ja tez mam okropne zgagi, nienawidze tego. Boje sie cokolwiek zjesc, bo zaraz sie pojawia. Tez mam Malox, ale nie biore go w ogole, bo musialabym brac chyba codziennie. Do tej pory wzielam moze tez ze 2 razy, a tak to cierpie, bo nie mam serca faszerowac sie lekami, zeby moja Majcia to wszystko juz taka malutka brala. Ale tez juz marze, zeby sie to skonczylo!

wiec tego leku, co kolatanie wywoluje tez bym sie bala wziac.

Ja jutro chyba skocze znowu na taniec brzucha. Troche mam daleko ale chyba pojde, bo tak malo sie ruszam, ze mi sie przyda. A moze i da sie moja mala troche opuscic na dol, hihihi.:-D

poza tym musze sie uczyc a jak zwykle, standardzik, mi sie nie chce!:rofl2:

milego dzionka!

Czesc!
Dzis bylam na tej gimnastyce, bylo super w koncu jakis ruch od 3 tygodni!!!
Mialam problem z utrzymaniem rownowagi, ale sie usmialam:-):-):-)...
Za nie dlugo swieta!!! Tyle gotowania....i mezus w sobote 25 lat konczy.
Ide zaraz sprzatac, a pozniej chyba poleniu****e, bo sie troszke tymi cwiczeniami zmeczylam.
Pozdrawiam!!!
w57vskjold61nkge.png

o, frania! to mlodziak z twojego mezusia.
moj 6. kwietnia 35 konczy, :szok: hihihhi

no ale na swieta to chyba ty juz swoja corcie bedziesz miala, co?

narobilas mi smaka na ruch, wiec jutro tez polece na taniec brzucha.

O matko, ta nauka mi idzie jak krew z nosa.... Strasznie nudny przedmiot....:crazy:
totalna beznadzieja!

a za oknem taka piekna pogoda....:angry:

Ostatnia edycja:
Ale ja zakrecona jestem, nawet o tym nie pomyslalam!!!
Przeciez mam termin na 24 marca!!!
To niuska pierwsze swieta bedzie z nami:-):-):-).
Jak by sie rodzila po terminie w Wielkanoc to tak jak ja:-D:-D:-D,
tylko ja z 15kwietnia,a mezus z 27 lutego......
Ciekawe czy coreczka bedzie rybki jak tata, czy baran jak mama:laugh2::laugh2::laugh2:....
A ten taniec brzucha to kupowalas caly blok, czy mozna tak raz pojsc zobaczyc tez???? W jakiej cenie???
Mlodziak, bo i ja mloda;-);-);-)...
A czego to sie tam uczysz tak nudnego???
Ide sobie nalac zupki.

frania20: moj maz tez wlasnie skonczyl 25 :-D, tylko, ze ja jestem duzo starsza od Ciebie ;-)... ale co tam, wiek nie gra roli.

Musze Wam zdradzic dziewczyny, ze w tym miesiacu z moich planow tez pewnie nic nie wyjdzie. W zeszlym miesiacu @ przyszla wlasnie 23. , dzis nic nie bylo, zrobilam jednak rano wczesny test i wyszlo, ze nie jestem w ciazy :-(- ten z clearblue (gdzie zamiast kreski wyskakuje schwanger/nicht schwanger). Jeszcze poczekam, ale nic na to nie wskazuje, ze sie udalo. No coz, nie w tym miesiacu, to w nastepnym... mam nadzieje, ze wkrotce bede w klubie ;-).

Lece do meza, bo biedny grype zlapal, a jak facet chory, to oznacza -JEDNA WIELKA KATASTROFE. :szok:

reklama
oj tak! facet jak chory to porazka!!! :szok::-D

wiek nie gra roli, moj maz 7 lat starszy ode mnie a durny jak male dziecko czasem hihihihi

happy, moj pierwszy test prawie tydzien po oczekiwanej miesiaczce wyszedl tez negatywny! Dopiero po ok 1,5 tyg. od terminu @ wyszedl pozytywny, wiec jeszcze jest nadzieja, nic straconego!

dobrej nocki, spadam do lozia

Do góry