reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

@gabi89 wlasciwie to sa w wiekszosci buty dla doroslych, ja praktycznie kupuje tylko tam, strasznie sie ciesze, ze pojawily sie tez dla dzieci, naprawde superowe ceny! co do owocow to ja zmieniam smaki, w roznych konsytencjach podaje, ostatnio w wersji lodow lubi, czasem ma tez faze na galaretke i wcina na potege, nawet nie wie ze sa tam truskawki, maliny czy borowki, ktorych sie normalnie nie tknie, potem sie nie chwyta przez pare dni, a poniej znowu kwiczy jak ja widzi i wola "mama galetka daaaj" :happy2: takze kombinuje, a jak nie zje to tez sie nic nie dzieje, bo lubi warzywa gotowane (srednio 2 marchewki z zupy, groszek uwielbia, szpinak czy brokuly) i duzo ich wcina :-)

reklama
Dziewczyny czy wiecie moze dlaczego niespodziewanie dostalam dzis skierowanie na badanie w Pilzambulatorium? Lekarz powiedzial, ze wszystko ok, ale musze to zrobic. W zeszlym roku nie robilam niczego takiego... a najgorsze jest to, ze wyskoczyli z tym dzis i kazali zrobic to jutro.. Cholera... nie wiem jak to ogarne :-(

Kapelutek podejrzenie grzybicy pochwy? Choc nigdy w zyciu w zadnym pilzambulatorium nie bylam, zawsze w gabinecie lekarza pobierano wymaz. A moze lekarz przeoczyl to badanie i dlatego teraz Cie sciga bo powinno byc wczesniej zrobione?

No wlasnie nie mam pojecia o co w ogole chodzi, zawsze robia mi badanie moczu i wszystko jest ok. Przy badaniu pochwy nic nie mowil by cos bylo nie tak, a w recepcji babka wyskoczyla, ze musze jutro pojechac na drugi koniec Wiednia na badanie...

reklama
Juz ochlonelam i na spokojnie to przeanalizuje :-) popatrze ile czasu bede potrzebowac na dojazd w te i z powrotem. My kobiety z wszystkim zawsze damy rade ;-) Chocby nie wiem co ;-)

Do góry