reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Święta święta i po świętach... mam nadzieję ze milo Wam minely. Pozdrawiam z Pl i już dziś życzę udanego Sylwestra:-)

Witam Was:-) mam pytanko do anet:-) nie mogłam nie wiem czemu napisać na priv. A mam pytanko do Ciebie czy Ty może nie znasz endokrynologa polskojęzycznego w Wiedniu bo z tego co czytalam jesteś pod jego opieka. Dziękuje Ci z gory za odpisanie i pozdrawiam.:-)

Matko wieki tu nie zagladalam,witam nowe mamusie :-) Wybylismy na swieta i sylwester do pl a teraz wracam na tory :-)
Marti aj leci ,leci czas. A torta moze sama zrobisz ? Piekne i latwe w necie mozna podpatrzec. Nie koniecznie z masa cukrowa czy marcepanem. Na grudniowkach teraz na roczki ten robil furore Tort z KitKat i M&M's - Przepis

Ostatnia edycja:
Marti faktycznie moze sama upieczesz, bedzie wiecej milych wspomnien nawet jak tort nie wyjdzie doskonaly.

Zostalo mi niecale 6 tygodni do terminu i az nie chce mi sie wierzyc, ze to juz zaraz. Czuje sie wysmienicie, a aktualnie jestem na zjezdzie w Wiedniu (zaczelam sie uczyc osteopatii bedac w pierwszej ciazy i teraz rowniez planuje kontynuowac). No i juz 1,5 miesiaca mieszkamy w Wachau, cieszy mnie spokoj i widoki, czekam az bedzie wiosna-wtedy podejrzewam bedzie mi latwiej poznac sasiadow z dziecmi :)

Ooo, ożyły!:-)
marti_w nie pomogę. Jeśli masz choć minimalne zdolności kulinarne, polecam spróbować zrobić tort samej. Może i nie będzie tak piękny, ale ile radości i wspomnień :-D

Mokito zazdroszczę przeprowadzki!:-) U nas (a dokładnie teściów) dom w przebudowie i już kota dostaję, poszłabym na swoje.
W którym szpitalu rodzisz? Bo chyba coś mi się kiedyś Melk rzucił w oczy.

Aniu licze, ze jak juz sie zrobi wiosennie, to sie kiedys spikniemy! zostaje przy szpitalu w Krems ze wzgledow praktycznych - moj maz pracuje 100 m od niego, a w razie gdybym musiala sie do porodu sama wybrac karetka z Kinga, to ogromny plus.
Ja jestem regularnie na forum, bo siw wkrecilam w lutowki 2015 ;)

reklama
Do góry