reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Mi ostatnio w koncu decyzja dotarla no ale 27 lutego skonczylo mi sie wochengeld i w poniedzialek wyplacili mi za luty hihi za jeden dzien.Myslalam,ze dolacza to do marca ale nie wyslali juz na konto cale 14euro z hakiem :-D

Dzien dobry dziewczyny :-) Ja za to czekam na pierwsze wochengeld,ale nie spieszy im sie do wyplacania :-/ Dzis bede musiala sie do nich udac... tylko strasznie mi sie nie chce z domu ruszac w ten deszcz :-)

Elżbieta chyba będziesz musiała ich ponaglić...

Vici to się szarpnęli :D

Kapelutek aż musiałam przez okno wyjrzeć jak napisałaś o deszczu! W 17. tylko trochę kropi, mam nadzieję, że nie będzie lało...

marti ja dostalam dcyzje 2 tyg po skonczeniu sie wochengeld,jak pojechalam zglosic mlodego do ubezp meza to mnie poinformowali ,ze deczja wyszla w poniedzialek (bylam tam w srode) i rzeczyisie na nastepny dzien byla w skrzynce

reklama
Do góry