reklama
Elzbieta1986
Zaangażowana w BB
vixen ja tez w tym miesiacu nie dostalam kasy, tez nie wiem czemu, dowiozlam im pieczatki i nowa decyzje z finanzamtu , kasy dalej nie ma juz mi sie nawet nie chce z nimi gadac poczekam do nastepnego miesiaca a jak nie to zadzwonie.Poprzednim razem okazalo sie ze oni musza czekac czasami na jakas aktywacje konta bankowego ze to od banku zalezy ze to system jest czasowo zablokowany itp.
marti_w
Fanka BB :)
Ja.dopiero złożyłem formularz o Kbg to kiedy muszę im donieść te pierwsze pieczątki bo mała ma już 2.Sami się upomna? U mnie mała miała przedwczoraj rotawirusy a dziś w nocy strasznego kataru dostała. Może to ma związek ze szczepionka? Poleccie cos na katar oprócz inhalacji,mogę jej.coś podać?
Elżbieta brak słów... A co gdy jakaś mama jest samotna i KGB to jej główne źródło dochodu a oni się niczym nie przejmują :/
Marti nie martw się, o pieczątki się upomną, na razie i tak nie masz wszystkich. Trzeba je donieść do 10. miesiąca życia dziecka.
Co do katarku to ja psikałam wodą morską i ściągałam aspiratorem. Możesz też zakropić solą fizjologiczną przed ciepłą kąpielą, potem lepiej spływa katarek
Marti nie martw się, o pieczątki się upomną, na razie i tak nie masz wszystkich. Trzeba je donieść do 10. miesiąca życia dziecka.
Co do katarku to ja psikałam wodą morską i ściągałam aspiratorem. Możesz też zakropić solą fizjologiczną przed ciepłą kąpielą, potem lepiej spływa katarek
marti_w
Fanka BB :)
Właśnie tak robiłam i małej jak ręką objął,spala dziś do 6
Patili my w zeszlym roku bylismy z Mlodym 4-miesiecznym w Bialce Tatrzanskiej, dojazd masakryczny, no ale Tatry piekne i termy blisko - mozna podejsc na nogach... Nocowalismy tutaj Galeria - Willa Maciejówka
Gabi89 z KGB chyba nie trzeba, ja się rozliczałam za 2013, bo na początku jeszcze pracowałam i zwrot miałam malutki. Za to Twój mąż musi, nie ważne na jaki etat się pracowało. Nie musi się teraz rozliczyć, bo na to jest 5 lat, ale jak on będzie musiał zwrócić do Finanzamt to i tak sami się upomną według mnie warto się rozliczać, mój mąż dostał teraz bardzo duży zwrot, bo pobieraliśmy już FBH Skoro Twój mąż nie przekraczał zarobków to nie będzie musiał nic oddawać, a nawet sam coś dostanie, mąż mojej koleżanki też tylko na pół etatu był zatrudniony i się rozliczał, dostawał zwrot
reklama