poziomeczka
Fanka BB :)
cos cisza na morzu....
ja dzis obrabiam prawo podatkowe... yeah
ja dzis obrabiam prawo podatkowe... yeah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Glowa do gory bedzie dobrze cysy same sie w ciazy wchlaniaja najczesciej Zalezy kiedy tzn w ktorym dniu cyklu bylas lub tygodniu bo jesli zaraz po dniach plodnych lub nawet tydzien do dwoch po leakrz moze nic nie widziec z reguly cialko zolte widac w 6 TC czyli 2 tygodnie po terminie miesiczkiHej dziewczyny! Czytam caly czas wasz watek (czasem nawet cos skrobne ;-)... ). My nadal sie staramy... w piatek bylam u ginka i znow okazalo sie, ze mam cyste , . Troszke dziwne, ze podczas badania lekarz nic nie widzial... czy "zanosi" sie na ciaze czy nie... wariuje.
happy79, witamy cieplutko!
szczerze mowiac to nie przypominam sobie, zebys cos na naszym watku pisala... Czy czegos nie zajazylam..? ;-)