Hej dziewczyny
Nie wiem czy mnie pamietaja co niektore swieze forumowiczki bo ostatnio sie rzadko udzielam:-),ale te starsze forumowym stazem mam nadzieje ze tak.Tyle nowych nikow ze nie sposob skojarzyc nikogo...
Po trosze co u nas:
Mlodszy synek ze zlobka awansowal na przedszkolaka,zmiana grupy i jednej z pan spowodowala ze jeszcze nie do konca sie zaaklimatyzowal w nowym miejscu a zwlaszcza w rytmie zajec,co troche odbija sie w domu.Na przyklad czesto mowi ze nie chce isc do przedszkola,zamyka sie jak go podpytuje co robili a raz w nocy mielismy taka akcje placzu i histerii,wydawaloby sie bez powodu ze nic nie pomagalo zeby sie uspokoil.Po analizie to musialo byc odreagowywanie....
Cora natomiast to juz panna prawie 5-letnia i do przedszkola chodzi raczej bez marudzenia
Za to swoje fochy i charakterek pokazuje coraz czesciej.
Jedno co sie nie zmienilo to to ze sie wzajemnie razem kloca,skarza i delikatnie mowiac poklepuja.
Roznica 1,5 roku i wydaje mi sie ze to jest ten czas wlasnie
najciezszy dla rodzicow gdzie zgodnie z przestrogami wiem co to znaczy miec dzieci z mala roznica wieku
Jeszcze ze 3 latka i bedzie tylko z gorki.Juz same plusy chyba?Taak ze dziewczyny miejcie na uwadze,ha,ha
Ja jestem w trakcie szukania pracy.Chcialam sobie zrobic kurs Ordynationsgehilfe i pod ten profil wybralam modul na innym kursie ale niestety ams mi nie chce za kurs zaplacic i troche mi sie plany pokrzyzowaly,echh
A tak z innej beczki 29 wrzesnia(niedziela) jest fajny
Kinderfloumarkt w 23 bez.Perfektastrasse 81 od 11 polecam.
Sama tam pare razy bylam,duza hala,zawsze zadowolona wracalam,a mam tam mozna powiedziec rzut beretem od domu