reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

vici dziękujemy, wypoczywamy :) babcie i dziadkowie chętnie zajmują się małym, to czasem zapominam, że mam dziecko :p

mamami1 tak, ja rodziłam 10 dni po terminie, więc wiem, co czujesz. To oczekiwanie było najgorsze, żadnych objawów zbliżającego się porodu, dosłownie nic :p Wszyscy wydzwaniali i pytali czy to już, doradzali magiczne sposoby na wywołanie porodu (nic nie działało...), no i samo to, że chciało się już mieć dzidzię przy sobie. No ale co zrobić, trzeba czekać

reklama
mamami1 Współczuje ja mam jeszcze 2 miesiące nie całe do porodu a ten upał to mnie do bija spać się nie da wszędzie gorąc;/ Ty masz już blisko a mnie moje ciągłe wizyty w szpitalu tak wkurzają i jeszcze łatwo się im terminy ustala, bo nie muszą się męczyć z brzuchami na te upały;/

mamami zycze szybkiego orodu i niech sie juz zacznie -) Ja pierwsza ciaze 2 tyg przed terminem zakonczylam :-)
gabi wspolczuje upalow w ciazy
Ja jestem lekko za polowa ale basen ratuje mi zycie i oczymy sie z mlodym ile wlezie.Moze nie jest za duzy i za gleboki ale dajemy rade :-D

Witam wszytkie mamy :-)

Ja wlasnie wczoraj dowiedzialam sie, ze przeczucie sie potwierdzilo i 5 tydzein ciazy :-) Ciesze sie bardzo, gdyz byla to dlugo wyczekiwana ciaza. Mam nadzieje ze wszytko bedzie w porzadku i z checia przewertuje watek aby sie co nieco doinformowac :-D

Dziewczyny dziękuję za informacje w sprawie ecard:)

Natalia witamy na naszym forum, gratuluje i wszystkiego dobrego życzę:) Dbaj o siebie teraz i ciesz się bo piękny okres przed Tobą.

Napisz coś więcej o sobie, w którym bezirku mieszkasz?

Witam wszystkie Mamy:)
vici - gratuluję drugiego Synka :)
Natalia - gratulacje:)
Ja też chciałam się pochwalić... jestem w 11 tygodniu ciązy- niespodzianka:) Kiedy dwoje dzieciaczków już w miarę odchowanych , no ale... gdzie trójka tam weselej :) Bardzo obawiałam się wizyty u lekarza gin.(oba wcześniejsze porody PL), zasad i wszystkiego innego,no ale nie ja pierwsza i nie ostatnia:) To forum jest bardzo... POTRZEBNE:) Miałam iść do doktor Zipora - Liora, ale koleżanka i negatywne odczucia innych Mam spowodowały, że poszłam do dr Truskolaskiego. Bardzo sympatyczny i wyrozumiały. Nie wiem jak na dłuższą metę. To tyle o mojej Niespodziance :)
... Kiedyś pisałam o KBG i Familien... nic do tej pory - 8 mc - Proszę czekać. Parodia.

zazdroszczę Mamom i Dzieciom urlopów w PL :)
:-)

Pozdrawiam :)
Miłej nocy :)

Zapomniałam:) Dostałam skierowanie na Combinet Test, nie wiem czy tak się to pisze... jest odpowiedni dla tyg 11-14, chodzi o 21 chromosom. Czy to jest odpłatne badanie, obowiązkowe i bezpieczne dla dziecka ?

reklama
yellowpinki, to badanie przeprowadza szpital w ktorym sie zapisalas,pobiora wymaz do badania,tak bylo u mnie rok temu,badanie obowiazkowe,bezpieczne dla dziecka,spokojnie ;)
natalia7 gratulacje!
vici gratulacje!

Ostatnia edycja:
Do góry