reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Natalia gratuluje:-)
yellowpinki również gratuluje:-)
A tak narzekają na przyrost naturalny:-) a tu proszę coraz więcej mam:-)
vici jak ja bym się po moczyła w basenie, ale dzisiaj do Polski jadę na 3 dni ostatni wyjazd przed porodem resztę trzeba na tyłku siedzieć i czekać:-) na dzidzię:-)
Dziewczyny chodziła któraś na basen w 8 miesiącu ciąży?? bo zastanawiam się czy mogę iść:tak:

Ja chodzilam na basen ale mialam sprawdzony i wiedzialam,ze nie wroce z "prezentem" w postaci zapaleia.Moja znajoma chodzila na jeden to potem msiala lekarza odwiedzic.Wiec jak jestes pewna,ze dbaja o wode -zawsze mozesz zapytac co ile sprawdzaja ja -to bym szla a jak nie jestes pewna to nie ryzykuj tym bardziej tak blisko porodu.No i milego pobytu w Pl

Witam mamy,
dziekuje bardzo za gratulacje :-)
Mieszkam w 2 bez. Jestem tutaj z mezem i przez niego ;) to moja pierwsza ciaza a stuklo mi juz 28 lat :-D
Jak narazie jestem po pierwszym badaniu- rozpoznaniu, za tydzien ide po mutter kind pass. Mam troche obaw przed ta "przygoda" :-) ale do odwaznych swiat nalezy :-p

A z przyrostem naturalnym to podobno wielki baby boom znow.

Natalia no witam koleżankę z 2 bez ja też stamtąd:-) też pierwsza ciąża tylko do końca mi zostało 2 miesiące:-) mnie wszystko na początku przerażało jeszcze nie od początku mam tu ciąże prowadzoną dopiero od maja tu jestem :-) nie umiem języka nie znam Wiednia ale daje rady głowa do góry i do przodu:-) a wszystkiego co mi było przydatne i potrzebne dowiedziałam się od dziewczyn z forum bardzo mi pomogły:-)
vici no chyba nie będę ryzykować szkoda żebym później miała jakieś problemy:no: szkoda zachodu jeszcze 2 miesiące wytrzymam potem sobie nadrobię:-) dzięki a Tobie miłego moczenia:-)

Chodziła któraś mama ze swoja pociechą na basen na takie zajęcia dla rodziców z dziećmi, które są prowadzone przez położne??

reklama
No wlasnie ,niestety nie wiadomo do konca co i jak z basenami robia,jak dbaja a potem my sie meczymy niestety.Ale slyszala,ze mozna przy infecji poinformowac wladze basenu i wtedy sa wszyscy sprawdzani co i jak i moze pozniej ktos inny bedzie mial latwiej.Ja nigdy nic z basenu nie przynioslam ale wiadomo roznie bywa.W pl 2 min od rodzicow jest nowa plywalnia kryta tez nigdy nic z tamtad nie mialam ale teraz w ciazy tam nie chodze wole dmuchac na zimne i mlody babcie na basen wyciaga :-)

Do góry