reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Happy dobrze ze jestes. Juz sie o ciebie martwilysmy. Mysle, ze z wyjazdem do Polski nie bedzie tak zle. Na pewno znajda dla Ciebie choc troche czasu;-) A i pewnie znajomych chetnie odwiedzisz
Asiunia i co jedziecie juz do Polski?
Poziomeczka nie wiem, moze zapach albo sprzedawczyni jej nie pasuje:-D
W piatek i sobote znow kursowalismy po sklepach. Okazalo sie, ze okres oczekiwania na meble jest 8 Tyg!!!!!!!!!!!!!:szok:
Moze sie okazac, ze sie przeprowadzimy i bedziemy miec tylko kuchnie, Laury lozeczko (w ktorym nie chce spac;-)) i jej komode:-D

reklama
Dziewczyny wiecie moze do jakiego lekarza idzie sie z zylakami? Zauwazylam u siebie pajaczki i bez przerwy bola mnie lydki... a niestety u mnie w rodzinie to dziedziczne.

Happy najlepiej pierwszego kontaktu on wysle na wyniki i przekaze cie dalej
m_b masakra 8 tygodni czekania

Ogladalam mieszkanie i do d.... miejsce i blok i rozklad pomieszczen
Jutro ide z dziecmi do zoo Sa chetne??

ja bym byla chetna, ale moge byc pod zoo dopierook 13.00
mam termin rano.

to chala, bo mi Maja usnie akurat na wejscie do zoo...
nie, to ja jutro nie mogje.....

w srode tez nie, w czwartek nie bardzo, w piatek musze sie pakowac...
Kathinka, sorki, chcialam ale mi nie wyjszlo:-D

happy, to ty sie urlopowalas niedobra, a my tu sie martwilysmy....:wściekła/y::baffled:
:-D:-D:-D:-D
ale na cale szczescie sie urlopowalas!!! witamy z powrotem:-)

mb_1, pociesze cie, odwoluje wszystkie pochwaly na temat spania mojej corki!!!
powrocily stare problemy...... witamy w klubie:rofl2:

Ja tylko na chwilke. Jutro jade do PL, na jakis tydzien, zobaczy sie. Odezwe sie po powrocie i moze w przyszlym tygodniu sie spotkamy? Bo ja jeszcze urlop bede miec.

Trzymajcie sie Wszystkie! Pa pa!

Poziomeczka widzialam i odpisalam na pogaduchach ;-) Echh te nasze pociechy. Jak pojedziesz z nia do Polski, to u babci na pewno bedzie aniolkiem i wtedy troszke odespisz:-D W zeszlym tygodniu bylam na tej zumbie i spotkalam pare dziewczyn, z ktorymi wczesniej chodzilam na aerobik. Smialy sie, ze jak na kogos, kto od 10 miesiecy nie przespal calej nocy wygladam super fit;-) Ja to licze, ze w nowym mieszkaniu jej sie polepszy.
Asiunia udanego urlopowania.
Laura spi, maz gra w pilke, a ja spadam do pracy. Odkad Laura jest wszedzie i musze na nia uwazac, nie moge przepracowac godziny w ciagu dnia. Zostaja mi wieczory. I kiedy tu odpoczac?

mb_1, przynajmniej mamy siebie na tym forum, wspieramy sie we dwie z naszym wielkim problemem bezsennosci naszych pociech :-D
Ja nie przespalam ani jednej nocy ciurkiem od 15 m-cy:-D Tak wiec ciesz sie na kolejne wspaniale nocki!

Dzisiaj maz mnie zastapil przy Mai w nocy, wiec przynajmniej nie musialam wstawac do niej. Ale i tak sie budzilam na kazde stekniecie..... Mimo wszystko odpoczelam tej nocy baaaardzo!!!!
Na szczescie nie potrzebuje juz butelki nocnej, damy jej tylko wode, napije sie i spi dalej. Ale nie ma nocy, zeby sie nie obudzila z placzem, nie marudzila lub nie wstawala na rowne nogi w lozeczku.....

A w dzien jest kochana, tylko staje przy wszystkich meblach i boje sie, zeby nie walnela sie w lepetyne. I ciagle by tylko tupala, tzn chce chodzic za raczki po calym domu i najlepiej nieprzerwanie......

Asiunia, milego wyjazdu!!!

Poziomeczka dla naszych maluchow przydalyby sie kaski:-) Laura uwielbia wedrowac wraz z krzeselkiem. Po wykladzinie latwo sie jej pcha:-)
A w ciazy przesypialas cale nocki? Bo ja musialam przynajmniej raz wstac, bo moj pecherz nie wytrzymywal;-) A rano najpozniej o 7 Laura stukala w brzuszek. A ostrzegali mnie, ze jak w ciazy, tak pozniej przy maluchu;-)
Kathinka powodzenia w szukaniu mieszkania.
A z tymi naszymi meblami... pewnie musza drzewo najpierw znalezc i je wystrugac ;-)

Witajcie!!
Jak dlugo mnie tu nie bylo - jakos tak wyszlo. Ja dalej w dwupaku. Moj Kubus cos sie nie pcha na swiat :p A tak chcialabym urodzic, tym bardziej, ze moja kolezanka ktora miala termin po mnie jest juz po - urodzila sliczna coreczke :) Wprawdzie termin mam na 30-stego, takze jeszcze 10 dni, ale doczekac sie nie moge - dluzy mi sie to teraz strasznie... Tez tak mialyscie??

Kathinkaa Tobie gratuluje malej kruszynki pod serduszkiem!!! :):)
co do gemeindy to my zglosilismy sie na wohnungskommission (bo tylko taka opcja dla nas byla) i wyobraz sobie, ze mieszkajac na 32m.kw dali nam negatywna odpowiedz. Stwierdzili, ze to co zglosilsmy to nie sa wystarczajace powody do tego aby przyznac nam wieksze mieszkanie :(:( i co?? musimy sie teraz z malenstwem zmiescic w naszym pokoju... ;(
Za ciebie trzymam kciuki zeby nastepne mieszkanko bylo lepsze i odpowiednie dla Was :):)

reklama
Naila to im nie podaruj stan znowu na komisje przeciaz sa jakies normy na metry na osobe jakie przysluguja.
DZiekuje za gratulacje
Ja w ciazy latalam jak szalona i nei dluzylo mi sie raczej :) jakos tak lubie byc w ciazy hihihi
W jakim szpitalu bedziesz rodzila??

Ja jutro ide na kontrole bo bede miala opieke do dzieci s w piatek moze byc roznie

Do góry