reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Hej
wreszcie pogoda sie poprawila i sezon letni rozpoczety.
Ja mialam przez 2 dni siostre u siebie,tylko bo byla przejazdem na Chorwacje jak gdzies kiedys wspomnialam i wyjechala do Grazu a tam na nia czekali.Ale i tak zaliczylysmy pare punktow programu :-)
No i moje ogorki wraz z nia dojechaly i sie juz kisza (tylko nie piszcie ze to jakis wyczyn:happy:).Po drodze mieli niespodzianki bo im auto sie psulo i przez to kilkugodzinne opoznienie ale juz na miejscu sa i plazuja.

Asiunia -ja tez odliczam:tak:Liste rzeczy do zabrania sporzadzilam i wciaz cos mi sie przypomina...
Troszke martwi mnie to ze dzieciaki maja leciutki katar od wczoraj,ale mysle ze powinny sie wykurowac na czas:cool:
Maxmama-zapomnialam -gratki za 4 kg mniej;-) i tak trzymac.
Mnie by musieli na obecna chwile chyba wolami zagonic do jakiegos zorganizowanego sportu,dlatego Was podziiam dziewczynki te co na fittnes chodza.
A moj brzuch jak sterczal tak sterczy niestety,echhh:crazy:
A co do plazy to wszystko ma jak widac swoje uroki,faktycznie uczucie nakremowanej skory i oblepionej piachem-nic milego,ale pewnie dla rownowagi czlowiek potzrbuje i tego i tego:-D
Dzis rano umylam okna w duzym pokoju i zawiesilam firanki i jakos tak z sil opadlam ze nawet mi sie nie chce gotowac.Pewnie wyjme moje ulepione pierozki z truskawkami i na szybko cos sie przegryzie.

reklama
Hej kobitki
Ja po wizycie u lekaza . Troche sie zmartwilam bo lekarz stwierdzil ze ciaza wyglada na mlodsza niz powinna i umowil sie ze mna na przyszly tydzien , a do tego czasu mam lezec zero sexu i ogolnie uwazac .
Wczoraj bylam u znajomej bardzo uduchowionej i zdolnej kobiety ;) do ktorej chodze na medytacje raz w miesiacu i teraz bede kurs reiki robic , a ona mnie pocieszyla ze dzidzius ma silna wole zycia wiec mam sie nie martwic.

Zazdroszcze troszke waszych urlopikow ja trole w Wiedniu cale lato a od przyszlego tygodnia Maxi 2 tygodnie jest w domku i zaczynamy od 1 sierpnia przedszkole z Gabi

Maxmama
gratuluje spadku , ja narazie kilogram schudlam bo na jedzenie patrzec nei moge ale mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni

A mnie sie dzisiaj nic nie chce:-( Lenia totalnego mam, oczy mi sie zamykaja, ehhh. Chyba przez to przestawienie sie pogody. Na poczatku tygodnia zimno a teraz upal, nie dogodzisz czlowiekowi.

Kathinka, na pewno bedzie dobrze! I podziwiam Cie, ze tak Ci sie wszystkiego probowac chce. Mnie te uduchowione rzeczy tez interesuja ale zeby cos robic w tym kierunku to nie.

Beabea, moze mi podeslesz swoja liste?;-) Bo ja nie mam pojecia od czego taka liste zaczac:-) A tu w sumie tylko tydzien zostal.

Asiunia na priva poszlo.

Kathinka ja rowniez podziwiam za checi a zwlaszcza za checi zamienione na czyny:tak:
NO i oszczedzaj sie i zeby z fasolka bylo wszystko ok.

Ale u nas wieje,normalnie musialam okna pozamykac.A ja dostalam @ i sie mecze,ale to dobrze bo na urlop bede "czysta".

Nie znacie moze w Wiedniu jakiegos dobrego reumatologa?

Czesc dziewczyny,
U Was ladnie? U nas wieje i pochmurno. Czyzby standardowy weekend sie szykowal? Mam nadzieje, ze nie, bo chcemy isc na basen. A wlasnie co do basenow. Znacie jakies baseny kryte otwarte latem? U nas od poniedzialku zamykaja i otworza dopiero na nowy rok szkolny. Jak co troche bedzie padac, to Laura zapomni wszystko, co sie nauczyla na kursie, a od wrzesnia idziemy na drugi poziom.
Kathinka uwazaj na siebie, a na pewno wszystko dobrze bedzie.
Beabea zalezy ile tych ogorkow ukisilas. Jak tylko pare sloiczkow, to komplementow nie dostaniesz;-)
A gdzie sie podziewa reszta?
Czyzby nasze ciezaroweczki juz urodzily? Albo sa tak przejete, ze juz czasu dla nas nie maja? :-)
Poziomeczka, Happy, Vici co z wami?

ja jestem ale jakos czasu nie mam odpisac. ciagle mnie w domu nie ma.....

Kathinka, serdeczne gratulacje!!!! oszczedzaj sie kochana i dobrze, ze dzieci do przedszkola powysylasz, bedziesz miala chwile oddechu.

napisze wiecej jak bede miala wolniejsza chwile dziewczynki

poza tym wsio ok u mnie! :tak:

dziewczynki, sorki, ze tak prosto z mostu...
Macie jakies pomysly na prezent na wieczor panienski? Nie bedzie to jakas impreza, tylko 3 przyjaciolki i kolacja.

Poziomeczka torta peniska z napisem " odtatnia szansa sprobowac innego " a inneto: podwiazka i sex shop gadzety tam znajdziesz wszystko :)

Oszczedzam sie ile wlezie i mysle pozytywnie :) musi byc dobrze.
Moj Max dzis u babci a Gabi byla tez na noc pierwszy raz wiec mialam z mezem cale popoludnie i wieczor dla siebie . CUUUUUUDNIE
Lece cos zjesc bo ostatnio mam brak apetytu i jjem tylko wtedy kiedy czuje ze nie bedzie mi niedobrze
BUziaki i milego wekeendu

witam kobietki!! Tez mieszkam w Austrii od 3 lat a w pazdzierniku bede tu rodzic.Mam jednego syna. Ciesze sie, ze znalazlam Was na forum i mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swojego grona :)

reklama
Do góry