reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Czes Dziewczyny.
Ja tylko na chwile podzielic sie dobra i zla wiadomoscia. Wlasnie odebralismy badania mlodego i okazalo sie ze ma zle wyniki tarczyny.FT3 ma wiecej i TSH tez. Zmartwilo mnie. ale w srode idziemy do lekarz to zobaczymy co powie.
A dobra mam juz 4 kg mniej.
Ja bylam w tamtym roku na chorwacji na waspie Rab i bylo ok tylkoo duzo ludzi.ale plaza piaszczysta a na tym mi najbardziej zalezalo bo Bruno mial 1,5 roku.

reklama
Maxmama, gratuluje 4 kg!!!:laugh2: A zla wiadomoscia narazie sie nie przejmuje puki lekarz sie nie wypowie. Czasami my myslimy najgorsze (tak jak to ja sie martwilam o meza) a w sumie nic sie nie dzieje. Lepiej samemu wynikow nie interpretowac.

Ja sie cos dzisiaj obudzic nie moge. Wstalam, bylo ok a teraz w pracy oczy mi sie kleja. Niunka moja tez nie chce ostatnio wstawac, musze sie niezle natrudzic zeby ja obudzic. Czuje ze to wakacje czy co? No fakt, w przedszkolu liczba dzieci sie zmniejszyla.

Ale jeszcze tylko niecale dwa tygodnie i urlop!!! Chyba sobie zrobie suwaczek do odliczania dni:-)

Asiunia dzieki za odpowiedz o ginka.Co do wynikow masz racje, czasami wiecej panikujemy niz to warte, ale ....?!
My tez nie mozemy sie wyspac a wnocy nie moge spac. Bruno za to zawsze wyspany. :szok:. Ale mi sie ziewa!!!

maxmama gratuluje spadku i tzrymam kciuki za malego
Asiunia taki suwaczek fajna sprawa :)

U mnie juz poprawilo sie
DZis lece z alym popoludniu do ortopedy na kontrole a nie hcce mis ie ;) daleko toto i wcale nie fajnei tluc sie wozkiem tyle drogi ale o tym to wiecie ;) zwlaszcza tramwajami

Kathunka a jak twoje postepy w wadze?
i jak po zumbie? Bylas? I jakie wrazenie,daje wycisk? Wlasnie na fitnes ktory chodze dodali w poniedzialek ale wczoraj nie zdazylam bo maz wrocil o 20.30. Ale moze w przyszly poniedzialek dam rade.:tak:

o! widze, ze tu o fitnessie mowa i wszystkie nasze
forumowiczki wziely sie do roboty, hihihi :-D

Ja tez sie pochwale, ze sie zapisalam i chodze! :tak:
Co prawda dopiero tydzien chodze ale prawie codziennie!
Chodze na Bodywork lub Musikgymnastik - jeden czort, poprostu aerobik taki :-p

No to wspierajmy sie nawzajem - w kupie zawsze razniej dziewczynki!

maxmama, gratuluje postepow kilogramowych! Przy takiej motywacji to az milo isc na nastepny trening :tak: Ja na efekty jeszcze musze poczekac ale to nic.
no

ide dziecku zupke gotowac, bo padlo mi w samochodzie po drodze.... :happy:

Maxmama poczekaj na diagnoze lekarza, na pewno wszystko bedzie dobrze z synkiem
Gratuluje 4 kg wow:tak::tak::tak:
Ale nam sie tu zrobilo sportowo i odchudzeniowo. Az wstyd sie przyznac- wlasnie wrabalam 4 nalesniki z bialym serem, bita smietana i czekolada:-p:rofl2: Byly pyszne, szkoda tylko, ze tak slodkie. Teraz popijam gorzka herbatke:laugh2:
Poziomeczka dzieki Ci dobra kobieto. Skoro Maja coraz lepiej spi, to i u nas nadejdzie taki dzien:tak::tak::tak:
Poki co kolejna nieprzespana noc za nami. Nie wiem, czy Laurze drugi zabek czasem nie wychodzi. A i klik do pasa nam wisi:szok::wściekła/y::wściekła/y:
Macie juz za soba szalenstwo wyprzedazy? My bylysmy dzis i wrocilam ze swetrem dla mnie i Laury, ktore byly w normalnej cenie:-p

maxmama zumba to masakra w pozytywnym znaczeniu . Takich potow u siebie to ja dawno nie widzialam i dawki adrenalinki :)
W tej chwili kupilam plyty cwicze w domu tzn cwiczylam ,bo od 5 dni glowa mnie boli i zle sie czuje wiec tylko joge troszke cwicze
Waga stanela , ale to norma . Teraz pare dni wiecej pojjem , obetne kalorie zaczne cwiczyc i ruszy :)

Nooo, faktycznie wszystkie za cwiczenia i odchudzanie sie wziely! Lato idzie czy co?:-) Ale gratuluje wszystkim i zycze wytrwalosci. A szczegolnie chyba sobie;-) Ja odpuscilam sobie slodycze, tylko na lody sie kusze czasami. Na wage nie staje bo poczekam az cos poczuje ze mi lzej. Na fitness zaden nie chodze, moze na jesien cos wymysle. Narazie czekam na ladna pogode zeby codziennie moc pojezdzic nad wode i poplywac. Plywanie to najlepszy dla mnie sport bo sie nie mecze:-) No i kocham plywac, co tu duzo pisac. Dzisi juz niby ma byc ladnie ale woda jeszcze pewnie zimna.

A gdzie reszta naszych kolezanek?

reklama
Kathinka mi tez waga stanela. 4kg poszlo jak nic i dalej cisza. Ale nie poddaje sie! MOze to chwilowe?TO FAJNIE Z TA ZUMBA. Pojde w poniedzialek.
Mam taki problem z malym bo nie chce mi od 2 dni nic nie je.Ale to nic a nic- Juz gozuje po kilka dania,bo tego nie to co innego tego tez nie itd.I siedze w kuchni. w piatek mam termin do lekarz.Zalamka z tym moim dzieckiem.Nie dos ze maly i chud to jeszcze nie je!!:-(

Do góry