reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Dziewczyny zalamka. Wlasnie dzis umylam okna a tu!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:zawsze tak jest........:wściekła/y:
A dobra wiadomosc,oczywiscie dla mnie .MOj starsz,jak Wam wiadomo stawial pierwsze kroki we wrzesniu i wlasnie dzis dostal 2 z testu z geografi. Mone nie wszystkich by to radowalo ale nie mial pojecia z niemieckim jak zaczynal szkole.:tak:

reklama
Kathinka powodzenia i milego urlopu.Ale Ci fajnie. A kiedy jedziecie?
My nie mamy polskich programow poniewaz uczymy sie dopiero niemieckiego (maz umie) a dokladnie chodzi mi o syna.jest we wiedniu dopiero9-miesiecy i chceby my zaglebial sie w niemiecki.
m1-udanej zabawy!!!

Czesc dziewczyny coś usnąc nie mogę ostatnio jakoś nerwowa chodze(czyżby ciążowe dolegliwości mi juz za bardzo dokuczają)....
Mąż i Inga śpią coś ostatnio się z nim bez przerwy sprzeczam?!?! A tak świetnie było przez ostatnie miesiące chyba nas mały kryzys dopadł (trwa5 dni);-). Dziś mu oświadczyłam że jak będzie mnie tak ignorował to ja też nazwe naszego syna Igor(nie podoba mu się to imię strasznie) a jego wygonie z sali....:-D:-p A on no napewno i już nie gadaliśmy(a tak nawiasem to mnie zdenerwował bo wypucowałam całe mieszkanie a on zrobił sobie kolacje i stwierdził że jutro umyje garki bo mu się dziś nie chce)leń!!!

Byliśmy dziś na spacerku nad jeziorkiem karmic kaczki ....akurat udało nam się trafic między jedną ulewę a drugą :-)tak że nas nie złapało.

Kathinka Udanego wyjazdu !!!!
maxmama2 Gratuluje 2!!! Napewno nie jest mu łatwo nowe otoczenie i do tego język!!!
Jak tylko odbierzesz malutkiego daj znac to się zobaczymy oczywiscie chętnie też z innymi dziewczynami.
happy No ciekawa napewno ta noc ale ja nawet nie bardzo mam się jak z mężem wybrac:no:....Musiałabym wiedziec dużo wcześniej żeby zatrudnic teściową;-).
mb1 Oj te nasze szkrabki czym to one nas nie potrafią zaskoczyc.
asiunia no ja niestety w okulistach wogóle się nie orientuje.

Może jutro zrobie galarete bo mam golonke no się pomysli:cool::cool::cool:.
Mam zamiar jechac 9 czerwca do Pl bo mąż ma egzamin na c tylko wszystko zależy od mojego samopoczucia. Narazie niby jest oki.

Maxmama gratuluje.2 to przeciez bardzo dobra ocena:tak:
Frania tak to niestety jest z mezczyznami. Czasem potrafia niezle zajsc za skore. Najwazniejsze, zeby po burzy wyszlo slonce:tak:
Trzymam kciuki za Twoj wyjazd, obys dobrze sie czula.
A my juz po weselichu. Cala impreza byla pod namiotem, w ogrodzie rodzicow mlodej.Bylismy az do 21:30. Laura nam padla i gdyby bylo cieplo, to moglaby pospac w wozku, a ze bylo tak kiepsko to musielismy wrocic do hotelu.

Hej kobitki
Melduje sie ponownie po przerwie tym razem uziemila mnie awaria komputera.Po oblukaniu przez roznych znajomych o co biega w koncu wezwalismy fachowca z prawdziwego zdarzenia i wszystko dziala.
Wreszcie,bo nawet sobie nie zdawalam sprawy jak bardzo brakuje mi tego kompa i jakie to uzaleznienie:szok:
Znow was poczytalam,ale tak strasznie tudno sie odniesc do kazdej z Was,a wiec wybaczcie...
Dzieki za wszystkie gratki dla synka za chodzenie!!!!!!!!!
Teraz juz nabral takiej wprawy ze milo patrzec:tak:Ostatnio ma jako zabawe pchanie wozka dla lalek swojej siostry,a jak sie przy tym zlosci jak trafia nim na przeszkode,echhh,ale twardo popycha dalej i tak z godzine potrafi sie bawic:-D
W sobote mial 1 urodzinki,ale skromnie bylo bo oboje chrzesni akurat w PL sa,ale tort balony i cala ta oprawa owkors byla.

Wczoraj odwiedzilismy Prater,tak ze milo niedziela uplynela.

Mam nadzieje ze tym razem mi juz nic nie przeszkodzi regularnie sie udzielac na forum:cool:

czesc dziewczyny!!!

melduje sie z plazy, niestety nie mam czasu poczytac waszych postow bo pisze z hotelu obok naszych apartamentow i mam tylko pol godziny:-)

u nas wszystko dobrze, siedzimy na plazy lub lazimy po miasteczku, wieczorami jemy pizze (moja figura na tym ucierpi!!!), jest super i blogo. Czasem zdrzemniemy sie z Maja w poludnie, czasem grillik jakis. Ach, zyc nie umierac, aczkolwiek powiem, ze urlop z dzieckiem jest mimo wszstko meczacy....

ale ogolnie jest fajnie, wracamy dopiero pod koniec czerwca. Jak dorwe gdzies jeszcze internet to skrobne. A narazie gorace calusy z Sardynii!!!!!!

widze, ze Kevin pomyka! gratki
moja Maja tylko za raczki narazie pomyka. sama jeszcze nie lapie rownowagi.
i tylko by chciala po brzegu morza lazic a nam kregoslupy odpadaja od zginania sie wpol :-D

Ostatnia edycja:
Hej hej
Mam zwrot glowy aaaaaaaaaaaaaaa bo pakowac sie musze a i zakupy a do tego dzis bylam Maxiem u dentysty ktory leczy zeby przy uzyciu hipnozy i powiem wam ze jak na 50 euro to 4 wyleczone zeby na raz w tym ten ,ktory mial sie nie klasyfiokowac do leczenia bez narkozy to baaaaaaardzo dobry wynik wrecz sensacyjny . Do tego te kolorowe plomby hihihi moj syn wybral zolte ale juz planuje przy nastepnej wizycie "truskawkowe " wziac
Perspektywa bardzo dobra

Kladusia pytalam o Twojego malego butelkowa pruchnice sie leczy i to koniecznie swoja droga tu nie ma takiego okreslenia bo u niech prochnica to pruchica;)

Beabea wszystkiego najlepszego dla Kevina z okazji pierwszych urodzin!!! Niech rosnie duzy i szczesliwy
Poziomeczka ale wam dobrze :-) Udanego dalszego pobytu. A jak Maja zniosla podroz?
Kathinka kiedy wyjezdzacie?
Dziewczyny poleccie mi gdzie mozemy jechac z nasza Lauryska, tak na jeden dzien, max dwa? Gdzies w poblizu, ale zeby dla niej bylo atrakcyjnie?

Beabea, dolaczam sie do zyczen!

Maxmama, gratulacje dla synka! Zdolne masz dziecko, po niecalym roku w nowej szkole i juz taka ocena! Moje siostrzenice starsze byly jak tu zaczynaly, i przez pierwszy rok nie byly oceniane. Ale za to na koniec szkoly, musze pochwalic, jedna z nich byla najlepsza w klasie. Takze: polskie dzieci sa najzdolniejsze!

Poziomeczka, jak tam jeszcze tak dlugo posiedzisz to Ci sie wracac nie bedzie chcialo! Zazdroszcze plazy, morza itd! Udanego urlopu jeszcze raz!

A u mnie nic ciekawego. Imprezka sie udala, moj maz to mozna powiedziec ze 3 dni swietowal:-)

reklama
m_b a jutro na noc jedziemy
Ja nie poradze gdie wypad zrobic ale moze inne dziewczyny :)

Asiunia mam nadzieje ze torcik przypadl do gustu

U nas rocznica za "pare" dni i nie mam pomyslu na prezent , moze machne mezowi kurs nurkowania jak bedziemy we Wloszech hmmmm

Do góry