Czesc !!!
Byłam dziś z Inga na szczepieniu(MMR).
Marzy mi się ciepła kąpiel mąż do 18 w pracy i tak czekam na niego żeby wskoczyc do wanny!!!
Staram się oszczędzac na ile mogę zrobiłam dziś na obiad sałatke z kurczakiem.
W poniedziałek pójdę do kontroli a jutro mam termin z położną mam nadzieje, że będzie wszystko ok.
Asiuniu W którym tygodniu urodziłaś???
Też tak sobie zawsze tłumacze że po wędrówkach to słodkości się należą;-).
Mb1 Laura nadal na cycusiu???
Naila W Gottliche Heiland nie daleko Hernals ... a ty???
Klaudusia To sobie troszeczke odetchniesz i potęsknisz;-).
Inga właśnie mi się wspina po meblach małpka mała.
Wiecie co znajoma jest 2 miesiące niżej niż ja i będzie miała córeczke oczywiście najważniejsze że zdrowy dzidziuś ale ona ta bardzo chciała chlopczyka i tak jak dziś zadzwoniła żeby mi powiedziec że jednak córeczka to nie wiedziałam co powiedziec oczywiscie zapytałam o zdrówko małej no i jutro jade do niej na kawke tak bardzo ją lubie i tak bardzo chciałam żeby miała chłopaka bo mamy córeczki w podobnym wieku.
Nie chce jutro szczelic jakiejś gafy i chciałabym żeby się tak jakoś miło poczuła, poradzcie coś.
Byłam dziś z Inga na szczepieniu(MMR).
Marzy mi się ciepła kąpiel mąż do 18 w pracy i tak czekam na niego żeby wskoczyc do wanny!!!
Staram się oszczędzac na ile mogę zrobiłam dziś na obiad sałatke z kurczakiem.
W poniedziałek pójdę do kontroli a jutro mam termin z położną mam nadzieje, że będzie wszystko ok.
Asiuniu W którym tygodniu urodziłaś???
Też tak sobie zawsze tłumacze że po wędrówkach to słodkości się należą;-).
Mb1 Laura nadal na cycusiu???
Naila W Gottliche Heiland nie daleko Hernals ... a ty???
Klaudusia To sobie troszeczke odetchniesz i potęsknisz;-).
Inga właśnie mi się wspina po meblach małpka mała.
Wiecie co znajoma jest 2 miesiące niżej niż ja i będzie miała córeczke oczywiście najważniejsze że zdrowy dzidziuś ale ona ta bardzo chciała chlopczyka i tak jak dziś zadzwoniła żeby mi powiedziec że jednak córeczka to nie wiedziałam co powiedziec oczywiscie zapytałam o zdrówko małej no i jutro jade do niej na kawke tak bardzo ją lubie i tak bardzo chciałam żeby miała chłopaka bo mamy córeczki w podobnym wieku.
Nie chce jutro szczelic jakiejś gafy i chciałabym żeby się tak jakoś miło poczuła, poradzcie coś.