reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

ja mialam praktyki w szkole i jeszcze miesiac w gabinecie kosmetycznym,tylko tipsow nie robilismy wtedy ale osonby kurs na nie zrobilam,masaz tez cwiczylismy jalby ktoras chetna byla;) fajna taka szkola powiem Wam bo do technikum to chodzilam na architekture krajobrazu ale przerabane kwiatow drzew itd uczyc sie nazw po lacinie

reklama
Witam :) Troszke Was ostatnio podczytywalam i stwierdzilam, ze milo by bylo tu z Wami klikac :) Mieszkam w wiedniu 4,5roku a aktualnie jestem w szostym m-cu ciazy. Wiec jako lipcowa mama 2011 chetnie bym do Was dolaczyla.

W takim razie bede czekac na wiesci.Moja mala byla taka wstydliwa ze ujawnila sie dopiero w 8 miesiacu i to jeszcze w dniu urodzin swojego tatusia,pokazala mu sie w calej okazalosci:-D

Ja to zawsze taki nocny marek,nie moge zasnac choc bym nie wiem jaka zmeczona byla a rano wstac to tragedia,jednak jutro sobota to sobie pospie bo tatus w domku:-)a Jessi jak ma tatusia to mamusi moze nie byc:-)

reklama
Witaj Klaudusia :)
U mnie ze spaniem tez ciezko, a jak jeszcze slysze ten okropny wiatr to juz calkiem mi sie odechciewa :/ Co do imion to Moj uparl sie przy Kubusiu, ewentualnie Daniel, ale ze mam juz brata Jakuba to nie bardzo mi to jakos pasuje... Dla dziewczynki wersja byla Natalia, ale tez tylko tak wstepnie. Jak widzisz lekkie zamieszanie :p
A Twoja pociecha lub pociechy (bo nie wiem ile ich masz:)) jak maja na imie??

PS: To widze, ze mamy nocne posiedzenie :p:p

Do góry