reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

klaudusia, no to jak kosmetyczka jestes to chyba bedziesz miala u nas "branie" hihihihi :-D

No to prywatne do placenia znajdziesz spoko. To sa raczej takie Spielgrupy czy cos takiego.

a ja w dwa lata od przeprowadzki do Wiednia (to bylo 6 lat temu) przytylam 10 kilo. Dobrobyt zachodni mnie zgubil. A teraz po 6 latach i ciazy to chyba mam z 15 kg wiecej

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomeczko dyplomowana kosmetyczka jestem ale bez wiekszej wprawy jakby ktoras chciala to zapraszam na parafine na dlonie i stopy depilacje woskiem jakies algi,peelingi zima i jesienia kwasy;) a co do tipsow to tak...kurs skonczylam kilka razy robilam ale wprawy nie mam to jakby co to tipsy nawet za 10 euro do wszyskigo mozna sie z cena dogadac;)

to ja w ciazy 30 kg przytylam ale lezalam i wpierdzielalam z tym ze nikos 4,5 kg wazyl po ciazy schudlam na diecie ale po diecie znow przytylam ciele ze mnie nie umimem sie wziasc za siebie

A ja znowu na odwrot chudzizna zawsze bylam i nawet ciaza nie pomogla bo chuda dalej jestem,chciala bym przytyc i nawet mi sie udaje ale niestety nie idzie wszedzie tylko w brzuch i do tej calej mojej chudosci wisi mi taka tlusta oponka a do brzuszkow przeciez nie moge sie zmusic,len ze mnie i tyle.

Oszczegam dziewczyny Poziomeczka klamie jak z nut!!!!!!Widzialam ja calkiem zywcem i jak Ona ma gdzie nadwage to ja jestem chuda jak patyk.A Poziomeczka widziala jak wygladam oj widziala..Buzialki dla wszystkich:tak: i takii duzy dla Poziomeczki.:-D

Klaudusia a co lepsze piling kawitacyjny czy piling kwasem?Chodzi mi zeby lepszy efekt uzyskac.Bo w Pl jak juz pisalam mam miec ten kawitacyjny ,ale nie wiem czy dobrze wybralam(bo moglam:-)),choc ponoc lepsze jego efekty sa po kilku regularnych seansach ze sie tak wyraze,a ja czasu nie bede miec na takie wizyty.
Ze 2 razy w zyciu mialam piling kwasem glikolowym.Owszem efekt byl,ale swoje trzeba bylo przejsc,czyli zaczerwieniona,zlazaca skora ciagle tlusta od smarowania jej mascia:shocked2:poki wsjo nie zeszlo.Zreszta wtedy gdy to robilam to bylam mlodsza:-),a teraz po ok 8 latach juz takiego efektu moze nie byc.
Ja tez chce schudnac,ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,a zwlaszcza brzuch-moja bolaczka.
Poziomeczka my nawet z tego prywatnego przedszkola odpadlismy(tylko na liscie jestesmy)takie zatrzesienie-dzieci pozapisywane na 2013 r..Wlasciwie to ja sledzilam te w niedalekiej w miare odleglosci(a i tak u-banem trzeba by podjechac).Przeciez nie bede dziecka wozic gdzies daleko.Z jednej strony sobie odpuscilam bo jak wspomnialam rocznik nam przeskoczy,ale z drugiej to troche to sobie inaczej wyobrazalam.

A co do chinskiej jeszcze to my kolo siebie mamy dwie.Jedna z bufetem-czyli podchodzisz i jesz ile wlezie:-D,a druga troche dalej ale taka wypasiona -tam zaprosilismy gosci na wyzerke po chrzcinach Kevina w pazdzierniku zeszlego roku.
A i tak wciaz wracam do mojej ukochanej chinskiej w 10 niedaleko Reumanplatzu:-p

A tak wogole to czym oni zageszczaja ta zupke,ze jest taka...no wiecie:-DZawsze poswiecam frülingsrolle na rzecz tej zupki,choc i to i to lubie.No i acht schätze -mniam,mniam i bananyw ciescie i chipsiki,kaczka...echh...
Musze po chusteczke ,bo mnie tez slinotok dopadl:happy2:

No a z polskich rzeczy to teraz lazi za mna fasolka po bretonsku.Taaa tylko "Jaska" nie mam....
A dzis se dogodzilam i zrobilam tiramisu i juz pol blaszki niet,choc tak naprawde jeszcze biszkopty nie zdazyly dobrze nasiaknac.No tragedia....

buzki, buzki, maxmama!!!!! :-D
ale ja wcale nie pisze, z mam nadwage, ja tylko napisalam, ze 15 kg przytylam. Bylam naprawde szkapa w Polsce.
A teraz mam fald nskorny na brzuchu i nie wierzycie? Ostatnio Pani na gimnastyce korekcyjnej sie syptala, czy jestem w ciazy!!!!!!!!!!:baffled::angry::szok::no::wściekła/y:

Beabea, jakas masakra z tymi przedszkolami......... Mam nadzieje, ze dla Maji bedzie miejsce, bo ja musze wracac do roboty!!!!

klaudusia, ja sie pisze na zabiegi. A czemu nie masz wprawy? Zdalas egzamin i nie pracowalas rozumiem.
Napewno skorzystam... dogadamy sie

beabea moim zdaniem kawitacyjny lepszy pozatym kwasy nie powinno sie robic latem bo jakbys wyszla na slonko po kwasach mogloby Cie poparzyc ale mojej mamie robilam nie raz latem tylko jak pogody nie bylo i na 2 dzien nie wychodzila i specjalny krem ochronny po 1 zabiegu efekt moze byc malo widoczny najlpiej kilka zabiegow

Poziomeczko wprawy w tipsach nie mam a reszta z tego co pisalam to mam wprawe,polecam parafine fajne raczki sa po niej tylko jak we wszyskim lepiej zabieg powtorzyc,a co do tipsow to musze cwiczyc dlatego tylko 10 euro,jaby co zapraszam:)

reklama
Do góry