reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Kathinka to tak blisko mmnie,ze az glupio..hi.a kiedy Ty juz zdazylas Klaudusie poznac. Pieczesz ciasta w tonowych ilosciach i jeszcze masz czas? Oj to przynajmniej zorganizowana jestes a mnie ciagle czas goni a ledwo co obiad ugotuje a prasowanie tak lezy i lezy,,,,,,,i niedlugo pajeczyny bede z niego dmuchac.
Pisalyscie dziewczyny o chinskim jedzonku,I wlasnie gdzie polecacie bo ja tez lubie a szczegolnie zupke.Ktoras pisala,ze w lugner.Tez tam chodzilam jesli chodzi o ta ,na pieterku przy schodach ruchomych.I jeszcze w drugim ale jak moj" masazer" wroci to spytam jaka ulica.Ja tu o jedzonku to Poziomeczka niezle sobie pomysli.Ale jeszcze lubie zeberka, Podobno gdzies w 15-stym jest dobra knajpa,ale nie bylam i chyba czybko nie bede karnet na silownie juz wyblakl:oj,

reklama
Klaudusia ty sie nie przejmuj.Ja tak przeinaczam slowa,ze prawie jka szyfrem pisze. Mam nadzieje,ze dziewczyny mi wybacza!!!:tak:

maxmama2 ja pisalam o Lugnerze pyszna tam chinska jest ja mowie o tej co obok jest fontanna w ksztalcie gwiazdy;) a z Kathinka dzis sie poznalysmy bylam u niej na kawie bliziutko siebie mieszkamy

kurcze, co za spontaniczne spotkania mnie ominely, hihihi:-D
No widzicie jak macie fajnie, ze obok siebie mieszkacie? Ja chyba najblizej Frani mieszkam, ale tez nie na piechotke....

maxmama, ty wariatka jestes! :-D Ja sobie nic nie pomysle, sama idealna nie jestem a jesc uwieeeeelbiam. Wszystko!:szok:

my jutro na zakupki uderzamy i do tesciow a w niedziele do Burgenlandu na grilla do znajomych :cool2:

milego weekendu

Wtam wieczorowa pora po nieciekawym dniu.
Jessi spi,mieszkanie w miare ogarniete oprocz oczywiscie tego nieszczesnego prasowania ktore to lezy i lezy juz nie wiem ile ale nie mam weny do niego:)wiec sobie zagladam tu do Was:-)
Pisalyscie o chinskimjedzeniu i az dostalam slinotoku,uwielbiam mogla bym tam jadac codziennie,mam tutaj pyszna chinska ale jedyny minut to ze nie ma suszi a ja uwielbiam dlatego tez zawsze jak jestem w Wiedniu(mieszka tam meza siostra) to nie odmawiam sobie za nic w swiecie,poza tym corcia od malutkiego przyzwyczajona wiec tez uwielbia ta kuchnie:)

U mnie jest fajne przedszkole od 8 do 12 i koniec wiec sie caly czas zastanawiam jak tu i gdzie isc do pracy na tym zadu....i to jeszcze jak przychodze po Nusie o 11.50 to juz samiusienka w przedszkolu:szok:

ja bym nawet prywatne przeczkole chciala na kurs niemickiego chce isc i do pracy gdziekolwiek w zawodzie to pewnie szans nie mam kosmetyczka jestem;) zreszta najpierw niemieckiego musze sie nauczyc

reklama
Do góry