reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Zawsze sie balam tej 3 z przodu ale nie sadzilam ze tak mnie przygnebi jednak mam silny charakter i zawsze potrafie znalezc cos optymistycznego wiec w pazdzierniku jest szansa ze sie nawet z raz usmiechne :-D

No wlasnie do pazdziernika mam czas zeby sie pozytywnie do tej 30 nastawic:)
Ja tez mialam cesarke po 15 godzinach boli z powodu wywolywania i tez mysle ze cesarka nie jest zla.

Ja sie nastawiam na porod sn ale jak to bedzie to sie okaze. Poki co planuje sie wybrac do szkoly rodzenia z moim A., tak dla samej pewnosci i oswojenia mysli. bo jednak na sama mysl o tym bolu to jestem przerazona. chcialabym sie nastawic jakos pozytywnie do porodu a nie myslec tylko o tym jakie to katusze i bol

Takie momenty jak te, gdzie wlasnie moja kruszynka wierci sie po calym brzuszku sa piekne!! uwielbiam czuc te jego (moze jej :p) coraz mocniejsze kopniaczki. Cudowne uczucie!!
Czatuje razem z mamusia przed kompem :)

reklama
Naila ja mialam wskazania do cesarki przez mojego gina juz od 6 miesiaca ciazy jednak w szpitalu totalnie to zlekcewazyli dali na wywolanie i powiedzieli ze na bank urodze a tu co jednak nie urodzilam i konieczna byla cesarka ale jesli chodzi o bol to wiem na jego temat chyba wszystko bo 15 godzin surczy a potem bol po cesarce jednak powiem Ci tyle ze momentalnie sie o nim zapomina i naprawde nie ma sie czego bac,bol towarzyszy nam czesto mniejszy,wiekszy ale jednak,to wpisane w nasze zycie a ten bol bol porodu najmilszy bo bedziesz miala swoje cudo juz przy sobie:-)tak ze nic sie nie martw mysl pozytywnie bo wszystko bedzie dobrze :-)

Do góry