Poziomeczka dzieki za odpowiedz. Poczatki wprowadzania pokarmow wcale nie sa latwe Tym bardziej, jak ja musze uwazac co jem, zeby malej nie wysypalo. Zreszta poki co Laura wykazuje kiepskie zainteresowanie jedzeniem innym niz mleko mamy:-(. No chyba, ze to co jej gotuje to jej nie smakuje Jeszcze jak sama pakuje lyzeczke do buzi, to jest ok, ale jesli robie to ja, to jestesmy obie umorusane
Happy dziekuje za komplement. Waga sie jakos szczegolnie nie przejmuje. Tylko zastanawiam sie co bedzie z moim apetytem i waga, jak przestane karmic. Bo narazie moge bez przerwy jesc, a jak nie jem, to mysle co by zjesc
A jakby ktoras miala ochote pocwiczyc z dzieckiem
Ćwiczenia po porodzie z niemowlakiem - Video - arykuł
Laura sie zasmiewa, gdy tak razem z nia cwicze
Asiunia u nas odkad jest Laura brak jest leniwych weekendow;-) Mobilizuje nas do wyjscia z domu.
A co do pracy, to ja aktualnie pracuje godzine dziennie, a jak Laura skonczy rok, to wracam na czesc etatu. Jeszcze nie podjelam ostatecznej decyzji na ile godzin. Cieszy mnie jednak, ze mam taka mozliwosc.
Mloda mama ja tez niestety nie wiem co to CU. Jesli bym miala wiecej info, moglabym zapytac pielegniarki ze Stillberatung. Bede sie z nia widziala w przyszla srode.
Happy dziekuje za komplement. Waga sie jakos szczegolnie nie przejmuje. Tylko zastanawiam sie co bedzie z moim apetytem i waga, jak przestane karmic. Bo narazie moge bez przerwy jesc, a jak nie jem, to mysle co by zjesc
A jakby ktoras miala ochote pocwiczyc z dzieckiem
Ćwiczenia po porodzie z niemowlakiem - Video - arykuł
Laura sie zasmiewa, gdy tak razem z nia cwicze
Asiunia u nas odkad jest Laura brak jest leniwych weekendow;-) Mobilizuje nas do wyjscia z domu.
A co do pracy, to ja aktualnie pracuje godzine dziennie, a jak Laura skonczy rok, to wracam na czesc etatu. Jeszcze nie podjelam ostatecznej decyzji na ile godzin. Cieszy mnie jednak, ze mam taka mozliwosc.
Mloda mama ja tez niestety nie wiem co to CU. Jesli bym miala wiecej info, moglabym zapytac pielegniarki ze Stillberatung. Bede sie z nia widziala w przyszla srode.