reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

No dziewczynki,
przyszla na mnie kolej:biggrin2:Spakowani ,ale pod lekkim stresem jak malutka zniesie ok 7 godz w siodelku jestesmy gotowi do wyjazdu do Krakowa!
Odezwe sie z Polski:tak:
Poki co SPOKOJNYCH;WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH;SMACZNYCH PRZYSMAKOW,MOKREGO DYNGUSA,RODZINNYCH SPACERKOW I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
Trzymajcie sie cieplo dziewczyny:happy:

reklama
Swieta, Swieta i po Swietach!
a Smigus Dyngus byl? :-)

u nas w Wiedniu przeszlo raczej nie za bardzo tradycyjnie.... Ale tez bylo fajnie.
Oczywiscie duzo jedzenia i siedzenia, hihihi

od wczoraj znowu w biurze a za oknem tak pieknie.... Chyba dzisiaj skocze na rolki....

A Beabea juz wrocila? jestescie tam w ogole, czy wybylyscie wszystkie do ojczyzny?

Teraz aby tylko do urlopu!
a wy? zaplanowany juz urlop wakacyjny? Kiedy nasze ciezarowki maja terminy?

Ja to sie jeszcze do roboty nie zabralam, ale chyba juz niedlugo sie zabiore :-D
pozdrowka,
Pozio

Witam i ja po swietach i juz z Trofaiach :-)Bylo spokojnie i ciekawie w Pl ;-)
Widze tutaj nie za duzo sie dzialo.Pogoda dopisala i narazie dalej slonce.Ja juz na urlopie i do pracy nie wracam...trzeba szukac czegos innego(a moze i nie)
Pozdrawiam i milego dzionka zycze

Tak wrocilam na 2 dni i teraz juz nie musze wracac.A dzis jezdzilam z mezem po ambulatoriach na badania i caly dzien zlecial nie wiem kiedy

czesc Dziewczyny,

no to moge sie pochwalic: bylismy wczoraj u lekarza, wszystko jest ok ale najwazniejsza wiadomosc, jest taka, ze to CHLOPAK Prosze Panstwa! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Tak na marginesie, nie wiem jak Wy, ale ja mam strasznego lenia do pracy;) i jak mi kolezanki donosza, to sie nie zmieni, az do poczatkow mutterschutz;-) nie pozostaje mi nic innego, jak sie przemeczyc i cieszyc weekendem;-)

Milego!!!

Witam dziewczynki po przerwie !
ja nadal w Polsce sobie siedze,mezus juz wczoraj nas opuscil wrocil do pracy do Wiednia a my urlopujemy dalej.Objadam sie smakowitosciami ,a to paczek z rożą,a to piszingerek,a to ruskie,gofry,lody no wrecz grzesze:-DNie mowiac o swiezutkich buleczkach na sniadanie i serkach "danio"Tyle o jedzeniu...a tak to mase spraw do zalatwienia,spacerow na dzialke.corka z rąk do rąk przekazywana-od babci do cioci i reszty rodziny,tak że wreszcie moge sie gdzies wyrwac:biggrin2:
inessita-wnioskuje po radości że chcieliście chlopca a skoro tak to trafiliście !!Fajnie,sama przyznaj jakie to super uczucie dowiedzieć się wreszcie co sie urodzi,kobiecie jakis trybik sie wlancza i przygotowuje sie do tej mysli.:tak:dobrze że ciąża przebiega prawidłowo,oby tak dalej.
Pracujcie spokojnie dziewczynki,a po korzystajcie z pogody
icon12.gif
ja tu jeszcze pobędę i poleniu****ę.Pozdrawiam gorąco!!

czesc Dziewczyny,

no to moge sie pochwalic: bylismy wczoraj u lekarza, wszystko jest ok ale najwazniejsza wiadomosc, jest taka, ze to CHLOPAK Prosze Panstwa! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Tak na marginesie, nie wiem jak Wy, ale ja mam strasznego lenia do pracy;) i jak mi kolezanki donosza, to sie nie zmieni, az do poczatkow mutterschutz;-) nie pozostaje mi nic innego, jak sie przemeczyc i cieszyc weekendem;-)

Milego!!!
No to gratki ogromne,zycze nie zmienionej plci bo i tak sie trafia:sorry:

hehehe, inessita! Gratuluje ci serdecznie! Slyszalam, ze jak stwierdza chlopaka, to raczej pozostaje on zawsze chlopakiem. Czasem dziewczyny wystawia jakiegos palca, lekarz wezmie taka za chlopaka, a potem okazuje sie, ze jednak dziewczyna!
Zreszta nie wazne! Wazne, ze zdrowe i wszystko ok!

Beabea! Zazdroszcze ci takiej laby! Szczegolnie Krakowa, w ktorym ostatnio przezylam cudowny weekend z polskimi przyjaciolkami! Super, genießuj, bo niedlugo powrot do rzeczywistosci, hihi

No to dla ciezarnych i karmiacych - popijam wlasnie czerwone winko a maz wiesza pranie! zyc nie umierac!
pozdrowka i milego dnia dla pracujacych jutro - i samej sobie tez zycze ;-)

buzka

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki za gratulacje, jakby byla dziewczynka to reakcja bylaby taka sama!!! Beabea ma racje: samo to, ze wiadomo co sie urodzi, sprawia wielka radosc, przynajmniej w moim przypadku tak jest, moja rodzina tez w euforii:-)

Malzon przeszczesliwy, wiecie,pilka nozna, moto GP, formula jeden i te sprawy.

6 maja mam organscreening to sobie Malego jeszcze dokladnie poogladamy.

a tymczasem juz czuje jego ruchy (niesamowite uczucie) i z niecierpliwoscia czekam na poniedzialek - wybieramy sie na tygodniowy urlop.

milego dnia!

Do góry