reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Hej
my tez mielismy fajny weekend.W sobota przy pieknej pogodzie zrobilismy wypad do mömax-u i bellaflory.Pochodzilismy,juz kupilismy sadzonki kwiatow na balkon,oczywiscie musialam sobie kupic piekna opuncje ,bo ja jestem kaktusiara:biggrin2: maz krzywo patrzy bo juz miejsca brakuje na nastepne roslinki,ale wtedy machnal reka.Lubie takie wypady,na chwile gdzies przysiasc na kawke potem dalej cos ogladac,kupowac albo i nie:tak:A w niedziele bylismy w chinskiej na obiedzie,a potem moja przyjaciolka przyszla i czas nam milo zlecial na pogaduszkach.Wlasnie u tej przyjaciolki bedziemy sie 1 sierpnia bawic na weselu na co nie moge sie doczekac!Juz dawno trwaja przygotowania a wiec opowiadania bylo co niemiara,co juz kupione co jeszcze ,takie tam babskie trele:-D
Kurcze wypogodziloby sie juz na dobre !!

reklama
czesc dziewczyny!
jakos cicho sie znowu u nas zrobilo!
dzis nareszcie troche wiosny - pewnie sie spacerkujecie z dzieciaczkami!
:-)

ja dzis wyjezdzam do Krakowa. Pozdrowie od was Polske i bary mleczne :-) mniam, mniam

papa

hej Dziewczyny!

we wtorek wrocilismy z Wroclawia. Bylo CUDOWNIE!!!! wszyscy mnie rozpieszczali, babcia przygotowala bialy barszcz z biala kielbasa, ktory wczesniej u niej zamowilam.... spotkalam sie ze wszystkimi psiapsiolkami. Juz bardzo potrzebowalam tego wyjazdu. Bylo bardzo intensywnie i ze zmeczenia chyba oraz nadmiaru emocji dopadl mnie tak straszny bol glowy wczoraj, ze nie poszlam do pracy. Ale dzis juz grzecznie siedze przy swoim biureczku i dzielnie pracuje. nastroj dopisuje, bo przeciez jutro juz piatek:-)

a w weekend ma byc piekna pogoda, tralalala:-)

poziomeczko - viel spaß w krakowie!

Czesc
Mowie wam jak mi sie humor poprawil przez taka piekna pogode jak dzis!!
Faktycznie spacerkowalysmy z malutka az 4 godz.,dziecko zainteresowane wszystkim naokolo.Poczulam juz swiateczny nastroj i odliczam do piatku w nast. tygodniu bo wtedy wyjezdzamy.
Widze ze kursujecie dziewczynki do Polski i zajadacie polskie przysmaki:biggrin2:Mnie tez juz slinka cieknie na sama mysl choc pasowaloby zgubic z 5 kg bo mi brzuszek nie chce wrocic po ciazy do dawnego wygladu:no:Ale jak tu sobie odmowic ???
Udanego pobytu poziomeczko w kraju !
Wam tez wiosna poprawila humory?Pozdrawiam

czesc dziewczyny!
powrocilam!

bylo wspaniale, pogoda piekna, 22 stopnie, cudowna atmosfera Krakowa!
odwiedzilysmy kilka barow mlecznych, mmmmm.... pycha.....
poza tym opilysmy sie piwa z sokiem imbirowym, nazarlysmy ciastek, Michalkow, Delicji i innych wspanialosci polskich! Nabylam droga kupna oscypki oraz palemke! :-)

No a przede wszystkim spedzilysmy czas razem, pobumelowalysmy i bylo super. Troche sie tylko nie wyspalam... :-(

dzis siedze w biurze, slonce wali mi w okno i klima cos nie dziala. Powrot do rzeczywistosci...

Ale dzisiaj moj maz ma urodzinki, wiec popoludnie bedzie napewno udane!
pozdrowka dla specorewiczek!
no i dla tych co tez w robocie siedza, hihihi

Czesc czy w Wiedniu tez cieplusio??Od piatku pogoda nas rozpieszcza :-)Moje chlopaki w Polsce i ja cala chalupe doprowadzilam do swiecenia.Oj dawno takiego czystego domu nie bylo :-D Popralam,poprasowalam...okna umyte i wszystko sie swieci i nie ma kto nabrudzic i powoli nuda sie wkrada nawet nie ma do kogo sie odezwac.No ale byle do piatku bo wtedy jade do Polski na swieta :-)
Pozdrawiam was serdecznie :-)

hej
u mnie juz przygotowania do wyjazdu na swieta do Polski.Pakowanie co dla dziecka a co dla nas i zeby ogolnie malo bylo a pomiescic wszystko.No i wozek i autositz:szok:Wyprawa jak za morze,bo wydaje sie wszystko potrzebne:biggrin2:
A poza tym wymienilam obuwie na letnie,a zimowe w kartonach z powrotem do piwnicy.Zostala jeszcze garderoba do wymiany.No i zakupy ,zakupy i ogarniecie mieszkania.A mala juz taka ruchliwa sie zrobila tylko zeby sie nia zajmowac,a wiec trzeba sie nagimnastykowac zeby cos zrobic od Ado Z.
Pogode tez sloneczna zapowiadaja-hurra!
Jak tam nasze ciezaroweczki?

czesc dziewczyny,

pogoda swietna, tesknie spogladam przez okno siedzac w biurze.... dobrze, ze chociaz jest jasno jak wracam do domu, na tarasie udaje zlapac sie jeszcze troche slonca.

na swieta zostajemy w wiedniu, pewnie w niedziele bedziemy u tesciow.
zaczal sie 19 tydzien, prawie polmetek;)
codziennie probuje wylapac jakis znak, ze cos sie tam rusza w brzuchu, ale jeszcze nic nie czuje. A jak bylo u Was? kiedy poczulyscie pierwsze ruchy bobaska?

pozdrawiam

reklama
Do góry