reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Kulka wpisałam dysplazja w chustoswirkach i tam polecają najlepiej znaleźć doradcę Chustowego który jest też fizjoterapeutą i pod jego /jej okiem dobrać i doszlifowac wiazanie. ..bo to może bardzo pomoc choć wiadomo że to nie zastepcza terapia. ..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Happy ja mam obie klamrowe. Ale panel jest taki sam chyba w obydwu. Jedne regulujesz na klamrach, drugie wiążesz. O tak fidella ma cudne wzory :)

Anet mam tylko fidelle, ale Twój już starszy to może być wam wygodniej w kokadi. Ale zapraszam razem z happy do przymiarki :)
Zmierze Ci jutro jaki wymiar ma panel po rozłożeniu. Ja wybrałam Fidelle bo laura do najwyższych nie należy i standardowe panele były by pewnie przydługie, a tak mogę też na wysokość obniżyć :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kulka cora sliczna :)

Gabi a ty juz po? Czekamy na info :)

Dziewczyny jak sypiaja wasze dzieci w nocy? Ja sie zastanawiam kiedy to sie skonczy ze mala budzi sie po 5 6 razy i pobudka miedzy 5 a 6 rano :(
Z soboty na niedziele polozylam mala spac w lozeczku obudzila sie tylko raz o 3 zjadla i poszla spac dalej spala do 6 ha a jak mam sie wyspala. No to wczoraj powtora z rozrywki polozylam spac do lozeczka ale juz tak pieknie nie bylo bo cala noc budzila sie praktycznie co chwile :( skae te dzieciaki tyle sily maja? ;)
Dziewczyny a jak tam u was po weekendzie? [emoji4]

U nas etap wstawania i chodzenia przy meblach no i pierwsze wypadki i siniaki moje dziecko to mega lobuz [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola u nas też od przedwczoraj nocne wiercenie i pobudki :/ w sumie nie pamietam kiedy Laura nie wierciła się ani razu do tego stopnia, że musze co najmniej raz w nocy wstać z łóżka...wczesniej do karmienia, teraz ot tak bo marudzi i zaczyna wybudzać. Było ostatnio pare spokojniejszych nocy, ale teraz wkraczamy w kolejny skok cos mi sie wydaje....

Chcialam wrzucic filmik jak Laura wstaje przy i na kanapie i apadam na dupke, ale za duży. Hehe siniaki... u nas byly jak narazie 2 ktore byly widocznr. Ale wszystkich uderzen nie wspomne :D Cale szczescie juz sie ratuje ladnie, zeby nie wyrznac. Zobaczymy jak zacznie chodzic i czesciej wstawac....az mnie ciary przechodza...

Hej Ola. U nas spanie ok. Mala spi e lozeczku. Budzi sie raz na jedzenie tak 3-4 i spi do 6 pozniej idzie do nas do lozka. Polezy z godz i spi jeszcze z dwie godz i wstajemy :)
Po weekendzie super. Sliczna pogoda byla. Dzisiaj u mnie juz nie tak ladnie bo pochmurno :)
Łucja juz super sama siada. Z calkiem plaskiego sie podniesie. Z brzucha tez jakos wstanie.
Zaczyna lapac sie np za oparcie lozka i klęczy. U nas siniakow jeszcze nie ma :) jeszcze. Hehe. :)

Oooo tam mogę bo moge obciac :)

Anitaka zaczną sie jak siadzie na srodku podlogi i bedzie chciala wstac, albo obrocic sie. Ale spokojnie uderzy pare razy o podloge i sie moment nauczy ratowac :) Laura najczesciej uderzala np w drzwi czy Zargi jak sie rozpedzila na czworaka i nie lapala zakretow w tym tempie co raczkowala :)
Ale juz nie bujam od miesiaca, ani razu [emoji14] i zasypia z maminą reka co prawda ale w lozeczku w max 30 minut. Przewaznie wystarczy kilka albo kilkanascie :) tfuuu... bo sie jej jeszcze odwidzi :D

bez humoru wczoraj
IMG_0463 (3).JPG

a tak mnie atakuje zawsze.
Kung Fu :)
IMG_0508 (2).JPG

Załączniki

• IMG_0463 (3).JPG
    IMG_0463 (3).JPG
    892,3 KB · Wyświetleń: 251
  • IMG_0508 (2).JPG
    IMG_0508 (2).JPG
    914,2 KB · Wyświetleń: 261
reklama
A mnie nie ma na chustomamach wiec prosze tutaj [emoji1]

Eh aplikacja nie powiada o wpisach :/

Mia zasypia przy cycu dosc szybko tylko ze pospi 15min i sie obudzi i zas ja musze usypiac i tak przez conajmnien godzine poki sie ni wyspi :/
Mam nadzieje ze to wina zebow bo lewa jedynka jeszcze sie nie przebila i czekamy na nia.
W nocy Mia spala z nami ale od kilku dni klade ja w lozeczku.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry