reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Karola szczerze ja kupuje zwykly z clevera porownywalam sklady i sa podobne. Mala je czasem z owocami.

Dziewczyny mam pytanie odnosnie primarku? Sa tam ladne rzeczy dla dzieci dobre jakosciowo?
Bo wybieram sie na wieksze zakupy dla malej a ze c&a i h&m mam dosc to pomyslalm o primarku. A niestety mam kawalek to wole zapytac [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie pomiędzy chyba nic nie znajdę, to muszę się wstrzymać bo te najzwyklejsze naturalne mają podobno za dużo białka na tak małe nerki i dopiero pod koniec roku można podawać. Te dziecięce mają obniżoną zawartość białka, ale kosztem dodatków :/ poza tym co to ma wspólnego z jogurtem jak nawet w lodówkach nie stoi tylko między kaszkami [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ola uważaj na sukieneczki :D bo zostawisz 200€ a ubierze raz hahaha
Sama muszę się wybrać i popatrzeć na bodziaki bo nam zostały jedne, jedyne które nie mają plam po buraku :D Tam są fajne zestawy i podobno dobrej jakości nadal. Nie wiem jak teraz rozmiarówka, ja zawsze kupywałam tam siostrze dla małej i zawsze na nią za szerokie były. Nie wiem jak Mia bo ona też chudziutka chyba nie? Ale córa siostry to był typowy szkieletor. Teraz ma ponad 3,5 roku, a waży niecałe 14 kilo tylko [emoji14]

Ola, a nie boisz się że to jeszcze za wcześnie na bmk??

Póki co jestem w stanie wcisnąć w Laurę ok 500-600 ml mleka, banana(albo inny owoc), i ok 150-200g obiadu. Wcześniej piła do tego ok 800ml, ale mniej obiadu jadła. Kaszki nie tknie, chyba że makaron czy ryż z owocami itp. W trakcie choroby waga jej poleciała...zobaczymy w niedziele co moja waga pokaże. Może faktycznie jej to wystarcza teraz...

Ahh a w Primarku napewno będzie mnóstwo kurteczek i płaszczyków :)
Może coś odgapie i uszyje :D bo juz mam pokazna kolekcje :)

A sie pochwale, a co... najbardziej kocham te bootki niechodki :)

uploadfromtaptalk1475834557732.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1475834557732.jpg
    uploadfromtaptalk1475834557732.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 242
Karola [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] a szyjesz w wiekszych ilosciach? [emoji1] jak tak to ja skladam zamowienie [emoji4]

No to w takim razie musze sie konieczie tam wybrac na zakupy hmm zobacze jak jakosciowo :)
Ja ostatnio bodziaki kupowalam w c&a jednak te sklepy maja najlepsza jakosc mala chodzi wyciera sie a dalej wygladaja jak nowe :)

Hmm no mialam male obawy ze moze wystapic ale ja tego jogurtu dawlam moze 5 6 lyzek raz na tydzien wiec bardzo male ilosci i to zazwyczaj wiecej bylo owoca niz jogurtu :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola hehe nie mam czasu na hurt niestety :D moze kiedyś...pomarzyć zawsze można [emoji14] na emeryturze, jak dożyje haha

No u nas też królują z C&A bo super są! Ale te z tesco też lubie bo dają radę tak samo :) z H&M zawsze miały jakiś dziwny krój przy nogach i chociaż były za długie to Laura nogi miała na styk i zaraz się ciasne robily...

Karolask boskie te Twoje ciuszki, zazdroszczę fachu w rękach :)
Jak juz chyba z rok rozglądam się za maszyna i nic nie kupiłam. ..muszę w końcu podjąć decyzję i zakupić.
Co chodzi o jogurty to my kupujemy w hoferku greckie a i takie naturalne to z tej bio hoferowskiej. ...
...temat warty wątku na offopowej... i wogole inne produkty warte zakupu z tutejszych sklepików. ...
W Primarku nigdy tutaj o dziwo nie byłam. ...hmmm chyba daleko musiałabym jechać a z moim wiercipietą to ciężko w autobusie byłoby. ..
Gabi jak tam??? Rozpakowana ;)??

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Anet siedzę sobie w domu:) i czekam[emoji14]jutro termin idę ma ctg rano do szpitala i zobaczymy :) Klara woli w brzuch siedzieć bo nawet skurczy nie mam za bardzo chyba że odkurzam : )
Karolaska super ubranka :)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry